Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaCzęstoMyślący

Kobieta z moim dzieckiem w sobie mnie zostawila.

Polecane posty

Gość ZaCzęstoMyślący

Poznalem mężatke. Z początku dla mnie mial to być tylko seks. kompletnie nic do niej nie czułem. Ona nalegała , to jej zalezało na naszych spotkaniach. Wkoncu uleglem no i Powstalo miedzy nami uczucie. Ona byla bardzo zraniona przez meza z ktorym była 6 lat. to byl jej pierwszy facet. Zdradzil ją (wczesniej tez zdradzał) zostawil dla innej. Bardzo cierpiala no i wtedy pojawilem sie ja. Bylo bardzo dobrze w lozku. Splodzilismy dziecko. Wtedy pojawil sie on. nie wyszlo mu z tamta kobietą. No i miedzy nami wszystko sie posypalo. zmienila sie diametralnie. ignorowala mnie okazywala ciagle brak szacunku. widziala jak bardzo mi zalezy. On ja olewal caly czas. ona odzywala sie do niego . no i chce do niego wrocic z brzuchem z moim dzieckiem. jestem od niej mlodszy nie jestem dla niej pelnowartosciwoym facetem. zauwazyla we mnie slabosć i powiedziala ze czuje do mnie jedynie litość i nienawisc. chociaz wie ze zniszczyla mi zycie. swoich uczuc nie zmieni. teraz mam dylemat co zrobi jej maz, czy ja przygarnie z obcym dzieckiem. oni nie maja dzieci choc bardzo sie starali. jak myslicie jak to sie dalej potoczy ? kto bedzie ojcem czy ich malzenstwo to przetrwa?

Gość her.komendante
kolejna patologia społeczna po co brałeś się za tą ziutę?

Gość ZamyslonaZyciem
walcz o swoje dziecko a ja zostaw on ja znowu wyciula wtedy wroci do ciebie ale byc moze bedzie za pozno

Gość ło jejeje
NIedorozwinieta emocjonalnie, kobieta z problemami sercowymi. Dziecko to wspaniała sprawa, sam jestem facetem, mam małą córeczke i małżeństwo wiszące na włosku ale i tak dziekuje bogu za tą małą śliczną istotke. NIeważne czy bede z jej matką czy nie :)

Gość ZaCzęstoMyślący
nic nie poradzę. zakochalem sie a ona tak bardzo zapewniala ze sie rozwodzi. na poczatku omijalem ten temat. ale pozniej zaczelo mi przeszkadzac kiedy dowiedzialem sie o naszym dziecku. zaczalem nalegac i jej wypominać. zmeczyla sie tym i mnie znienawidzila. zachowalem sie jak dzieciak zamiast odrazu ja zostawić. stracila do mnie szacunek. nie wiem co dalej bedzie

Gość ło jejeje
NO to okrecila cie w okół palca i teraz tobą manipuluje :( To ona jest winna, masz prawo ją cisnać o ten rozwód aż sie zesra. Sama niewie czego chce ;) W sądzie powinienes wygrac, bo ona to jakis niedorozwój, sama niewie czego chce

Gość ZaCzęstoMyślący
wie czego chce. chce byc z nim bo to jej jedyna prawdziwa milosc tak mi powiedziala. i ze nie chciala tego dziecko ze zycie jej popsulo. jak mozna wrocic do kogos kto ja zlewa zdradza i dac mu jeszcze moje dziecko. w glowie mi sie to nie miesci. ciekawe czy ja przygarnie i bedzie utrzymywal. ona nie ma zadnego dochodu. ani na siebie ani na dziecko.

Gość ZaCzęstoMyślący
jaki bedzie dalszy scenariusz? czy maz ktory zostawil dla innej jest w stanie byc z zona ktora spodziewa sie dziecka z innym ?

Gość zmyslowaDla
wątpie zeby przygarnal ja z dzieckiem. chociaż... z toba i tak nie bedzie

Gość moje trzy grosze...
Z daleka od kobiet, ktore sa niezrownowazone emocjonalne, maja pscyhike nastolatki. Sam znalem taka, ktora w ciele doroslej kobiety byla po prostu dzieckiem. Maz ja zdradzil, ona od niego odeszla, ale nie miala rozwodu od kliku ladnych lat iz tego co wiem do tej pory nie ma. Nawet sie nie stara go dostac, za to pustke emocjonalna probuje stlumic licznymi ekscesami z facetami poznanymi na necie. Oczywwiscie nie przyznaje sie wszystkim do tego, ze jest tak naprawde mezatka. Jest totalnie zagubiona, nie potrafi podjac najlatwiejszej decyzji, nie umie planowac. Zyja z dnia na dzien i dziwi sie, ze nikt jej powaznie nie traktuje.

Gość wistawio
pokazales ze za bardzo ci zalezy. widocznie to jest typ kobiety ktora musi byc ignorowana. przegrales i juz chyba nic sie nie da zrobić.

Gość i bardzo dobrze..
tylko jej z powrotem nie przyjmuj. śmiać mi się chce, alimenty ma zapewnione na mur przez ciebie, dziecko urodzi, mąż może i ją nie przyjmie bo sam nie wiadomo ile tych dzieci już napłodził, ale ona nie musi sie martwić, że jej dziecko będzie biedne. forsę dawać musisz. i to są właśnie konsekwencje niezobowiązującego seksu. patologia :D

Gość ZaCzęstoMyślący
no narazie ona jest w zwiazku malzenskim. ona nie ma zamiaru sie rozwodzić więc to nie takie proste z jej strony wyegzekwowac ode mnie alimenty. pod wzgledem prawnym i moralnym. chociaz ona nie wie co to moralność ; p

Gość zaczarowanaolowkiem
no to oni beda szczesliwa rodzinka a ty bedziesz im jeszcze za to placil. niesprawiedliwe ale coż