Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZamyslonaZyciem

CHRZEST I ŚLUB W JEDNYM - DORADŹCIE CO KUPIĆ NA PREZENT !

Polecane posty

Gość ZamyslonaZyciem

Witam moja siostra robi chrzest córki i ślub kościelny w jednym Mała uroczystość obiad itd Doradźcie co kupić bo totalnie nie mam pojęcia

ooo mnie tez to ciekawi!!! na dotedek mam być chrzestną maleństwaa Państwo młodzi maja od kilku lat ślub cywilny

Gość ZamyslonaZyciem
siostra

Gość ZamyslonaZyciem
??

u mnie brat :) ze wzgl na to ze slub jest tylko po to by dziecko mozna bylo ochrzcic (taki wymog;/) a oni sa juz maluzenstwem od 5 lat i "wesele" bedzie na jakies 20 osob, wykupoje im jedynie romantyczny weekend w pewnym miejscu (napewno im sie przyda krotki odpoczynek jedynie we dwoje, maly bedzie wtedy mial juz 9 m-c minimum, wiec spokojnie moga go zostawiawic) malemu na chrzciny jako chrzestna pczywiscie wszelkie pamiatki itp itd i jakies 300 zł w kopertę

Gość ZamyslonaZyciem
u mnie robi takie male przyjecie typu obiad i poczestuneki nie bede chrzestna wiec mysle co kupic nadal

1. jak zasobny masz portfel?? jestes studentka czy juz pracujesz (wiek) 2. jak zamozni są oni?? 3. jaki masz kontakt z siostrą?? to wszystko jest wazne...

Gość to są cuda i dziwy tego świata
kup w prezencie lody i paczkę prezerwatyw.

Gość ZamyslonaZyciem
wiesz ja mieszkam z rodzicami oni zapewne dadza kase Ja mam malutkie dziecko teraz i stos wydatkow stwierdzilam ze poprostu cos kupie i malej i im

w takim wypadku tak bedzie najlepiej. kup im może piękny album ślubny, np w empiku są przepiekne wielkie ozdobne albumy slubne do 100 zł - dobry prezent bo mlodym pewnie szkoda kasy na album z prawdziwego zdarzenia, a zdjec z uroczystosci pewnie bedzi emnostwo, a dziecku hmmm... coś co bedzie za równo pamiątką - jesli to dzewczynka, to moze lalke, ale porcelanową??

Gość ZamyslonaZyciem
Na chrzest juz mam teraz pozostalo cos kupic na slub