Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinka pije drinka

Jakk używać soli do kąpieli?

Polecane posty

Gość marinka pije drinka

Bo kupiłam pierwszy raz, a na opakowaniu nie podano sposobu użycia, jak wsypywać i w jakiej ilości....? Wie ktoś?

Gość marinka pije drinka
chyba nigdy się tego nie dowiem, a nie lubię używać rzeczy niezgodnie z przeznaczeniem :(

Gość tu nie chodzi,o omdlewanie,ale
wsypujesz tyle ile ma zakretka i juz!

Gość marinka pije drinka
ale pod bierzącą wodę czy wczesniej rozcieńczam czy jak>

Jak sama nazwa wskazuje nalezy jej uzyc przed kapielą

Gość marinka pije drinka
Vamos gdybys był inteligentniejszy wiedziałbyś ze chodzi o dozowanie i sposób a nie o cel użycia

Gość ciociunia dobra radunia ;)
Soli do kapieli uzywasz w wannie. lejesz wodę do wanny i sypiesz sól w ilościach na oko ;)Sama zobaczysz, ile Ci odpowiada .... Za duzo drinków przed kapielą nie jest wskazane ;) Miłej kąpieli :D

Ja sypie prosto do wanny w czasie nalewania wody. Ilość to w sumie też zależy od wanny bo w domu rodzinnym miałam wannę jakoś 180cm a teraz koło 150cm i bardziej płytką. Sypię około garści tak zwyczajnie do wanny

Gość marinka pije drinka
super, dzięki

Gość gość
Ja od pewnego czasu sole zamawiam przez internet. Odkryłam sklep zdrowienatury.com i jestem bardzo zadowolona z ich produktów mają duży wybór

Gość gość
Sól bocheńska niczym nie odstaje od innych popularnych odpowiedników, a jest przede wszystkim tańsza, bo rodzima. No i dzięki soli zapewniasz ciało dużą dawkę żelaza, miedzi, cynku, więc na walkę ze zmianami dermatologicznymi idealna w sumie sprawa. Maści cynkowych się od lat używa na trądzik.

Gość gość
Takiej zwykłej, barwionej soli z marketów to nie bierz, bo to chemia bez mikroelementów. Jak chcesz zdrową sól to bardziej się skieruj w stronię solbochenska.pl, bo masz ze źródła w okolicach Bochni i wiele gabinetów odnowy biologicznej z tego korzysta. Tam masz sól kosmetyczną, naturalną, a nie badziew, który tylko trochę pachnie przy kąpieli. To zupełnie inna jakość i jest w sumie mała świadomość różnic pomiędzy solami do pielęgnacji i regeneracji ciała, a szkoda. Moim zdaniem każdy powinien stosować.