Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawimnieto

Depilacja mężczyzn?

Polecane posty

Gość ciekawimnieto

Pytanie do kobiet? Czy uważacie, że mężczyzna powinien golić miejsca intymne? Proszę w odpowiedzi umieścić słowo tak lub nie, a dopiero potem się rozpisać. Aby było wam łatwiej wybrać dołączam zdjęcia zapożyczone z internetu przedstawiające: nieogolonego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4180252caeb3aa0d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b47c411eb0063335.html ogolonego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/915d109e0a5886a7.html Panowie natomiast mogą się wypowiadać, czy golą sie czy nie

Gość paoepsoe
Nie Kretynizm i tyle. Podciąć można ,bo wiadomo jak są kędziory to też ni fajnie,ale na zero? Tzn. jeśli mówimy o podbrzuszu, bo woreczek z klejnotami jak najbardziej golić można

TAK Ja gole miejsca intymne tj. jaderka do zera a okolice penisa tak na 0.5 cm mniej wiecej. Pupa wygolona i okolice odbytu takze do zera. Raz bylem na plazy nudystow przy okazji jak bylem na wakacjach za granica i co goscie mieli krzaki to szok. Wogole im nie bylo widac penisow z tych krzaczorów. Okropnie to wygladalo. Dlatego ja jestem za goleniem. Oczywiscie nie do zera bo to torszke dziecinnie wyglada ale reguralna pielegnacja okolic intymnych jest jak najbardziej wskazana.

Gość TAK zdecydowanie
Nieogolony to niezadbany. Nie mówię o używaniu depilatora, ale maszynką każdy może sobie przejechać.

Gość duskusjantowniczka
Tak! nie caly ( ze jajka itp ) ale przystrzyganie nozyczkami czy troche maszynka jest bardzo fajne. widac ze mezczyzna jest zadbany, powim nawet ze penis wydaje sie troche dluzszy!! :) jesli nie jestes bardzo owlosiony mozesz sobie odpuscic ale jesli jestes mega owlosiony to cos z tym zrob:) fajnie ze w ogole sie tym interesujesz :p jak moj mezczyzna kiedys lekko sie rzystrzgl od razu mialam ochote popiescic go ustami :)

Gość paoepsoe
"powim nawet ze penis wydaje sie troche dluzszy!!" A to akurat fakt.

jajeczka proszę pięknie ogolić ;-) reszta tyci tyci ......:)

to proszę się dostosować natychmiast:D a dziękuje bardzo ....;-)

Gość helllele
Jestem na TAK Golić, przycinać i nie hodować buszu w gaciach :-)

Gość helllele
NIEEEE

Gość lhooq
TAK! TAK! TAK! Absolutnie tak, wygląda to estetyczniej i jest bardziej higienicznie. Poza tym ja bardzo lubie seks oralny i nie wyobrazam sobie, żeby mnie włosy gilały po twarzy...brrrr....

a co by panie powiedziały jakby facet sobie zrobił paseczek np szerokości penisa? :P

Gość helllele
To już jakieś takie pedalskie, golić wzorki, paseczki. Ja bym pomyślał, że facet popada w samouwielbienie, przesada robić sobie fryzury w miejscu intymnym.

helllele -> a kobiety jakoś zdobią tak siebie i nikt nie mówi że to źle :P

Gość helllele
Nie wiem, ja uważam, że to już nie męskie, bo golić, to golić- dla higieny, ale wycinać wzorki? Stanowcze NIE. :-)

Kiedyś nawet brody nie golono, a teraz każdy goli. Z resztą ciała będzie tak samo. Każdy powinien być zadbany.