Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toostatnia niedziela

dostałam propozycję seksu, planuję skorzystać, ALE

Polecane posty

warto? to ma być bez zobowiązań. Zabawić się chce, ale chce też czuć że to ktoś komu się podobam i jestem w jego stylu. faceci lubią zaliczać jak leci wiec po czym poznać że mu sie podobam. jakie macie doświadczenia z takimi przygodami?

Gość o ja cie pie...
zależy jak facet ogólnie traktuje kobiety a zwłaśzcza te do łóżka.Jesli paskudnie to nie warto

znam facetów i wiem że czasem chcą po prostu zaliczyć z byle kim, szczególnie jak np. przez długi czas nikogo nie mieli. nie chce seksu z kimś komu sie podobam "tylko trochę".

Nie wiem jak traktuje bo mi nie mówi przecież.

Gość aj tam, a ja
facet cie pobzyka i powie selavi, gdy na horyzoncie pojawi sie LEPSZA od ciebie.

właśnie trochę sobie po korzysta, później mu się znudzisz i znajdzie następną itd

Gość toostatnia
Nie umiecie czytać- napisałam że ja też nie chce związku tylko chcę się zabawić bo brakuje mi seksu. Więc i tak planuję to tylko na 1 góra kilka spotkań, I niech się lepiej wypowiedzą tu osoby które miały takie przygody.

Gość samoocena ci spadnie
po czyms takim :)i szacunek do samej siebie ... Ty chcesz czuc sie wyjatkowo, a on poprostu chce tylko seksu - od Ciebie od tamtej od innej

Gość sama powinnas to wyczuc
choc mozna mieć mylne odczucia ale jak to niezobowiazujaco to najwazniejsze zeby byl fajny seks a to ze on sobie bedzie wyobrazal ze jest z inna np doda :D to sie czesto u facetow zdarza

Gość Król Bęgal Pierwszy
Ale po co Ci to wiedizec czy zrobi z Toba to bo mu sie podobasz czy od tak.Jak facet robi to z dziewczyna "na raz" tzn ze mu to obojetne czy masz ladne cycki czy bardizej obwisle wazne ze jestes chetna i nie jestes strasznei odpychajaca.Podejdz do tego na luzie jak bys zdawala egazmin na prawojazdy dwudziesty raz...

Gość o ja cie pie...
no wypowiadam sie przeciez...Najpierw wole sie cos dowiedziec o dziewczynie a potem decyduje po 1 spotkaniu