Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamówiłam i nie mogę odebrać

zakupy w emkpik.com- kto wie?

Polecane posty

Czy ktoś się orientuje jaki jest maksymalny czas na odbiór zamówienia z salonu empik??? Zamówiłam książki, miałam jutro odebrać, a tymczasem muszę rano wyjechać i wracam dopiero za tydzień, infolinia już nie działa, a nie chcę żeby mi przepadło.

Gość jakieś wariactwo
albo 7 albo 14 dni zaraz sprawdze

Gość jakieś wariactwo
14 dni

A gdzie sprawdzasz? Szukałam w regulaminie, ale albo mi się rzuciło na oczy, albo nie ma tam takiej informacji.

O, to byłoby świetnie, bo za tydzień jeszcze nie minie :) Jutro na wszelki wypadek jeszcze zadzwonię tam :)

Gość kathlennnnn
A odbierasz zamówienie w salonie?

Gość kathlennnnn
Dobra, doczytałam :P Dostajesz przypominajkę na maila, że już na Ciebie czeka. Jeśli nie możesz odebrać, zadzwoń do punktu, aby nie odesłali po iluśtam dniach. Ja miałam książkę po 2-3dniach roboczych. Pozdr ;)

Gość jakieś wariactwo
Produkty w salonie czekają na odbiór w punkcie odbioru zamówień empik.com. Zamówione produkty są zapakowane i oznaczone imieniem i nazwiskiem osoby zamawiającej. Zamówienia (wysyłki) należy odebrać z salonu empik w ciągu 14 dni*, licząc od momentu dostarczenia ich do salonu.

Nie raz już zamawiałam z odbiorem w salonie, bo mam wszystko przygotowane i oszczędzam jakieś tam grosze, no i nie płacę za transport. Ale pierwszy raz mam tak, że nie mogę odebrać. Powiadomienie dostałam w środę, ale miałam wariacki tydzień, myślałam że odbiorę jutro, a tymczasem nagły wyjazd i nie będzie mnie aż do przyszłej niedzieli :( I nie mam kogo po to wysłać, a naczekałam się na te książki że nie wiem :(

Gość zamówiłam
Jestem bystra jak woda w klozecie przysłowiowa. Oczywiście wlazłam na stronę empik i znalazłam te informacje, nie w regulaminie. Ale dziękuję za odpowiedzi ;)