Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalia.26

Reklamacja w Deichmannie.Jak to wyglada?

Polecane posty

Gość kalia.26

Hej, mam pytanie kupilam jakis miesiac temu buty w Deichmannie i mi pekly podeszwy!!!!!!!Bylam w nich raptem 3 razy, niby z skory i wogole dalam za nie ponad 200 zl a tu takie cos, jak wyglada reklamacja w Deichmann bo to moje pierwsze buty stamtad i pierwsza reklamacja?pomoze ktos?

Gość Dżeki Z Los Angeles
Ja bylam, powiedzialam, dalam im rachunek- MUSISZ MIEC, a najlepiej zrob ksero dla siebie- i babka powiedziala ze albo zwroci mi kase albo moge sobi wybrac inne. Wybralam inne, tansze i nadwyzke mi zwrocili na konto.

Gość kalia.26
Naprawde?to spoko,bo myslalam ze mnie odesla z kwitkiem,ja raczej wolalabym wybrac sobie jakies inne jezeli tak mozna,dzieki za porade:)

Gość lady of the flowers
Mam pytanie. Otóż rozwaliły mi się buty, zgłosiłam reklamację i musiałam wybrać sobie inne buty, więc wymieniłam. Niestety strasznie obcierają mi pięty i palce, chociaż na początku były całkiem wygodne. Od 3 tygodni próbuje je rozchodzić ale nic z tego i mam ich dość. Myślicie że mogę je oddać lub ewentualnie wymienić??????

Gość gość
witam, gdybym wiedziała że z reklamacją będą takie kłopoty to nie zawracałabym sobie glowy tym sklepem.Buty się popsuły reklamacja 2 razy odrzucona ,oczywiscie sklep tak rozpatrzył reklamacje.Kiedy zapytałam o osobę która je rozpatruje panni nie udzieliła mi odpowiedzi a i swojego nawziska tez nie chciała podac,RGZOZA prosze o pomoc do kogo sie zwrócic by wiedziec kto to rozpatrywał i co dalej robic