Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodkie cappucino

słodkie cappucino Joanny

Polecane posty

Gość Słodkie cappucino

Jaki kolor najprawdopodobniej wyjdzie mi jeżeli pofarbuję rudo-blond włosy (efekt rozjaśniania czarnych farbowanych) farbą w kolorze cappucino Joanny?Chcę po prostu aby trochę stłumić różnicę.Stosuję płukanki ale włosy za bardzo mi się wysuszają i zbyt długo to trwa.Jedna fryzjerka mówi,że wyjdą rude ,druga,ze ciemny brąz albo i nawet czarne???

Gość na ulicach tego nie widać XD
Na moim średnim blondzie bez rudawych połysków wyszło tak jak na opakowaniu. Może ciut bardziej popielate. U ciebie pewnie ten popiel się zwyczajnie nie pojawi :)

Gość Słodkie cappucino
Dzięki za odp bo ty swoim fryzjerką nie wierzę.Jedna raz robiła mi na kasztanowych włosach pasemka.Miały być jakieś jaśniejsze od tych kasztanowych a zrobiła czarno-buraczane:).Niby po paru myciach miały być rude lub bronzik:) ale nawet po pół roku nic z tych kolorów nie było także...:S Czyli wyjdzie mi jakiś tam brąz?

Gość filpinkaala_
podnosze, bo mam dokładnie takie samo pytanie czyli co wyjdzie jak na rudo-zółte odrosty po rozjasnianiu czarnych farbowanych wlósów nałoze słodkie capuccino z joanny? tylko na odrosty kłade bo reszte włosów mam fajna rudą a odrosty straasznie laserowe, chce troche stłumić ten ognisty pomarancz tą farbą.

Gość Kaja2005
Miesiac temu zrobilam sobie Orzechowy Braz Joanny kolor byl tragiczny...!!! Nie moglam patrzec na to,wiec kupilam rozjasniacz ,nalozylam go efekt byl masakryczny mialam u gory jasny blond ,na dlugosci rudy.! Nalozylam slodkie cappucino joanny.! Efekt swietny !!! Sliczny kolor,! Polecam!!!

Gość gość
ja dziś kupiłam słodkie capuccino,a jestem szatynką i chcę zaryzykować ale mam obawy jaki to kolor wyjdzie doradzicie mi czy ryzykowac