Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfhf657576567

Czy wierzycie w opętętanie przez szatana

Polecane posty

Gość fghfhf657576567

Czy znacie może kogoś kto miał z tym problem ?

Gość tamtaramtaaaaa
boje sie

Gość a kobieta po rozwodzie
Tak. W mojej parafii jest nawet ksiądz-egzorcysta.

Gość fghfhf657576567
a czy ktoś z was lub waszych znajomych chodził do egzorcysty ?

Gość 73824729834
Nie wierze. To poprostu ludzka skłonnośc do przypisywania rzeczom niezrozumiałym ponadnaturalnego znaczenia.

Gość znajoma.
emily rose egzorcyzmy

Gość fghfhf657576567
a ja słyszałem o mszach egzorcystycznych po których ludzie upadają na ziemie... "Najsłynniejsze chyba są egzorcyzmy Anneliese Michel, 24-letniej Niemki. W ich czasie mówiła sześcioma różnymi głosami, które przedstawiały się jako Lucyfer, Judasz, Kain, Neron, Hitler i Fleischmann. Anneliese łapała ptaki i odgryzała im głowy, piła swój mocz, jadła muchy i pająki i gryzła ludzi. Nocami wyła. Ciągle była pobudzona. Miała też mnóstwo siły. Szczególną jej agresję budziły w niej dewocjonalia: niszczyła krzyże i maryjne figurki, rozrywała różańce, rozlewała wodę święconą, nie mogła przełknąć komunii świętej. W trakcie odprawionych egzorcyzmów Anneliese zmarła. Niemcy przeżyli szok, a kapłani egzorcyści stanęli przed sądem. Dziś Kościół rozważa rozpoczęcie procesu beatyfikacyjnego Anneliese. Na podstawie jej historii powstał głośny film "Egzorcyzmy Emily Rose"."

Gość fghfhf657576567
Jak wiadomo w Polsce jest mnóstwo cudownych miejsc, jednym z nich jest właśnie Wąwolnica w woj. lubelskim. Co miesiąc tłumy szukających pomocy ludzi ściągają do sanktuarium Matki Bożej Kębelskiej, aby uczestniczyć w niezwykłym nabożeństwie. Sanktuarium Matki Boskiej Kębelskiej w Wąwolnicy, w województwie lubelskim. | Fot. Archiwum sanktuarium. Podczas ich trwania odmawia się modlitwy o uwolnienie od złego ducha, które są wstępem do egzorcyzmów. W trakcie nabożeństw ludzie doświadczają różnych łask i mistycznych przeżyć. Padają na podłogę, a ich ciała w tym momencie zdają się być bardzo lekkie. Takie „omdlenia nazywa się „zejściem w Duchu Świętym. Co ciekawe, jeszcze nikt z uczestników upadając na twardą posadzkę nie zrobił sobie krzywdy!

Gość zloty99
WIADOMO ŻE TAK - MOJA JARECKA JEST PRZYKŁADEM OPĘTANIA PRZEZ SZATANA I CAŁE PIEKŁO - TAKA Z NIEJ KURWA JEST. :( EGZORCYZMY ROBIŁEM - WSZYSTKO FACHOWO - ZAMYKANIE JARECKIEJ W PIWNICY, KŁUCIE WIDELCEM, ZAMYKANIE W KIBLU I KOPANIE Z BUTA W DRZWI, NIEUDANA PRÓBA ZAMKNIĘCIA JEJ W WERSALCE. NIESTETY JEST SZMATA ŻYWOTNA, MA JESZCZE PARE + DRZE JAPE. NA SKOWERNI MNIE CHLAŁA I WIEM ŻE ROZPRUŁA SIĘ W PROROKOWNI - ALE I TAK JEST PO MOJEMU BO WSZYSTKO IDZIE JEDEN NA JEDEN I TA BLADŹ NIE MA ŻADNYCH ŚWIADKÓW,

Gość 73824729834
Na szczęście odkad polepszyły sie leki na schidofrenie, takich przypadków juz raczej nie ma. :p

Gość Brunet344
znam kto ma na sobie klątwe,już ze 4 lata,wie o tym bo był i u jakiegoś wizjonera i mu powiedział że ma na sobie cieżar!!!-chyba tak to sie pisze,cieżki jest jego los,a egzocysta woła dużą kase

Gość fghfhf657576567
dlaczego interes przecież za to się chyba nie płaci ?

Gość fghfhf657576567
"Jak wiadomo w Polsce jest mnóstwo cudownych miejsc, jednym z nich jest właśnie Wąwolnica w woj. lubelskim. Co miesiąc tłumy szukających pomocy ludzi ściągają do sanktuarium Matki Bożej Kębelskiej, aby uczestniczyć w niezwykłym nabożeństwie. Sanktuarium Matki Boskiej Kębelskiej w Wąwolnicy, w województwie lubelskim. | Fot. Archiwum sanktuarium. Podczas ich trwania odmawia się modlitwy o uwolnienie od złego ducha, które są wstępem do egzorcyzmów. W trakcie nabożeństw ludzie doświadczają różnych łask i mistycznych przeżyć. Padają na podłogę, a ich ciała w tym momencie zdają się być bardzo lekkie. Takie „omdlenia nazywa się „zejściem w Duchu Świętym. Co ciekawe, jeszcze nikt z uczestników upadając na twardą posadzkę nie zrobił sobie krzywdy!"

Gość zloty99
A DLA MNIE TEN KOŚCIOL, BÓG I DZIZUS TO JEDEN WIELKI CHUJ I JEDNA WIELKA PROPAGANDA DLA NIEDOROZWOJÓW I INNYCH DOWNÓW.

Gość Brunet344
napiszcie coś wiecej o tej Wąwolnicy,w jakie dni,czy niedziele tam sie odprawia i jaka cenaza uwolnienie sie od upiorów.

Gość Brunet344
może kogoś to nie dotyczy to sie podśmiewa ale dla cierpiących to może jest deska ratunku,prosze o jakieś namiary.

Gość fghfhf657576567
ale jak żyć bez tego Boga - przecież wtedy nie ma żadnej nadziei...

Gość fghfhf657576567
ci co nie wierzą to muszą chyba chorować na depresję ..no bo jak żyć beż nadziei...

Gość fghfhf657576567
wiara, nadzieja, miłość

Gość vivianaaaa
Wierzę, choć są to skrajne przypadki...najczęściej szatan knuje podstępnie, kusi, wlewa w umysł złe myśli...a jeśli człowiek się temu podda to może go w końcu opętać Czasem też opętania zdarzają się bardzo wierzącym osobom (podobno A.Michell taka właśnie była) nie wiem może w ramach jakiejś próby? W każdym razie nie można tego lekceważyć i mówić, że nie ma szatana...bo to jego największe zwycięstwo - że ludzie przestają wierzyć, że on jest...

Gość fghfhf657576567
wiara => nadzieja = miłość.

Gość Brunet344
Nie ten człowiek jest katolik chodzi do kościola, przystepuje do komuni,ale ktoś mu zadał jakiś car klątwe itp.i zachorował leki nie działają,a wszystko ma zdrowe,na badaniach w szpitaluktoś kazał mu iść do jasno widza i ten mu od razu powiedział ale on nie jest w stanie go uwolnić.

Gość jadźka-47
A jak wygląda człowiek który ma na sobie klątwe ,można zauwarzyć.podobno do kobiet w ciąży przychodzą zmory i wiążą kokardki.

Gość może to czary?
Co sie dzieje gdy człowieka opeta szatan,zmora,Po czym można poznać że człowiek ma jakieś szatańskie (myśli , zachowanie?),jakie są rady by zapobiec temu zjawisku