Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladkaaaaaaaaaaaaaaaa

DIETA DUKANA

Polecane posty

Dziewczyny dzisiaj jestem pierwszy dzień na diecie Dukana zjadłam na śniadanie kawałek sera białego półtłustego na obiad danio waniliowe a na kolacje dwa udka z kurczaka ( nie całe bo je obkrajałam żeby usmażyć oczywiście bez żadnego tłuszczu) z tostem z przepisu Dukana i moje pytanie brzmi czy to nie za dużo ? Oczywiście mogłabym jeść mniej ale podobno wtedy chudnie się wolniej

Gość świadek z ciemnej strony mocy
Nie wiem, czy to danio wwaniliowe było dobrym wyborem, czy nie lepiej jakiś jogurt naturalny b/cukru, czy kefir?

Twaróg spokojnie dostaniesz chudy w każdym sklepie, nie wiem jaki skład ma Danio, ale lepiej zamienić go na jogurt naturalny 0%, udko na kolację ok, ale ja bym proponowała jajecznicę lub serek wiejski ligth. Poza tym na tej diecie nie ma tak, że zjadłaś za dużo bo jesć można wiecej, wazne, zeby byly to dozwolone produkty. I wg mnie zjadłas o wiele za malo.

będe wolniej chudła przez to danio (jeśli więcej go nie zjem) ?

Gość Iliada i Odyseja
No ten jogurt to będzie chyba lepszy wybór niż DANIO. Ja od marca przechodzę na głodówkę,więc nawet o naturalnym bd mogła zapomnieć. :(

za mało ? a co mam jeść na siłe jeśli nie jestem głodna ?

bo na jakimś forum czytałam że dziewczyna na tej diecie codziennie jadła jedno danio i schudła też (nie wiem ile ale schudła) więc mam nadzieje że mi to jedno danio za bardzo nie zaszkodzi a jest tu ktoś kto byl na tej diecie juz ? Jeśli tak to prosiłabym żebyscie napisali ile schudliscie w j

Danio czy jogurt to nie jest odpowiedni posilek na obiad...lepiej zebys zjadla tego kurczaka na obiad a danio na kolacje. Jezeli tyle Ci wystarcza to ok, ale niektorzy uwazaja ze im wiecej jedza białka tym wiecej chudna i szybciej. I musisz pic przynajmniej 2l wody lub innych napoi(dozwolonych)

dziewczyna która jadla dziennie 1 danio na pewno nie byla na Dukanie... ja jestem na niej od 8 dni i waga codziennie mi spada w dól. zreszta mam w stopce suwaczek

nie no zrezygnuje jednak w ogole z tego danio i zaczne jeść jogurt naturalny jak juz bo zalezy mi na w miare szybkim i długotrwałym efekcie mam do zrzucenia jakieś 25 kg. ale do wakacji chcialabym schudnać z 15 bo reszta to tylko mój kaprys orientujecie się może w jakim czasie to 15 kg moge zrzucić ? wiem że każdy organizm reaguje inaczej itd. ale tak teoretycznie jak sie dzieje w wiekszosci przypadkow...

wejdz sobie na forum Diety i tam jest na któryms forum odnosnie diety dukana test dukana, który wylicza Ci ile powinna trwac kazda faza i w jakim czasie osoagniesz cel

dlaczego ten test jest od 18 lat ? ja nie mam 18