Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DONAUUUUUUUU

BOLĄCE PIERSI...

Polecane posty

Gość DONAUUUUUUUU

witam , dokładnie 2 tyg temu współżyłam z chlopakiem, trochę sie boje ponieważ uparwialiśmy sex przerywany bez gumki...(moj pierwszy raz) to było 12.02 , okres miałam dostać 22.02 i dostałam go zgodnie z terminem... wiec czy mam sie czego obawiać? najgorsze jest to ze dzisiaj mi się skończył i zaczeły boleć mnie piersi... ale tak chwilwo tylko , teraz w sumie mnie tak nie boli... chce zrobic test ciążowy czytałam ze po okresie test ciążowy jest skutyczny w 99% co o tym myslicie, czy mam sie obawiać ze zaszłam w ciążę.?

Wg mnie raczej nie powinnaś sie obawiać, a bolące piersi sugeruja zblizający sie okres :) lepiej opowiedz, jak było ;p

Gość DONAUUUUUUUU
no własnie problem w tym ze juz jest po okresie skończył mi sie i piersi zaczeły mnie boleć... ;

To po okresie cie bola :) i ci zazdroszczę... ja tez dostałam 22 okres i nadal trwa...... ;/

Gość DONAUUUUUUUU
to co myślisz ze wszytsko jest w porządku ? ze nic nie bd .?

Moim zdaniem wszystko ok... W ogóle to nie sadzę, żeby tak wczesna ciąża dawała jakiekolwiek sygnału, zwłaszcza w postaci bólów piersi... Ale dla własnego spokoju mozesz zrobić test :)

Gość DONAUUUUUUUU
ty no bo to juz jest dwa tygodnie po tym calym zajściu... ale dostałam okresu w terminie wszytsko tak jak sie należy....

No to skoro dostałaś okres, to nie ma się czym martwić :)