Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajny facettttt

Dlaczego wszystkie kobiety mnie skreślają...???

Polecane posty

Gość zwyczajny facettttt

Wszystkie kobiety traktują takiego faceta jak ja z góry i od razu skreślają.Właśnie przez takie kobiety nie mam zamiaru nigdy się wiązać, zakładać rodziny itd. Kobiety nie są tego warte, bo one mają tylko postawę roszczeniową. W tej chwili jestem właśnie facetem, którym nie zainteresuje się żadna kobieta. Nie zarabiam dużo i jestem zwykłym pracownikiem fizycznym, pracuję na budowie. W międzyczasie robię studia i wiem, że gdy skończę to dadzą mi one dobrze płatną pracę. Nawet ostatnio w firmie gdzie pracuję usłyszałem, że jak dostanę dyplom to mogę awansować na lepsze stanowisko. Wiem, że za 10, może 15 lat będę kierował budowami itd. Wtedy pewnie będę zarabiał dużo, może wyjadę nawet do pracy za granicę bo uczę się też języka niemieckiego. Jednak teraz dla każdej kobiety jestem marnym robolem, na którego nawet nie spojrzałaby. Dlaczego traktują mnie jak faceta drugiej kategorii ?

A co Ty gadasz, mnie np faceci jakich nazwales "robole" strasznie jaraja, oczywiscie nie pijaki czy zapuszczeniu tylko zwyczjni, nie oceniam facetow po pracy jaka wykonuja!

Gość a suprrika
taki świat i nie masz czego żałować znajdziesz taka co nie patrzy tylko na "portfel' a ludzie zwykli wyrachowani co zrobic i nie idzie w dobrym kierunku świat ,ale zmierza ,do destrukcji , a może i lepiej 🖐️👄

Gość A może..
Patrzysz na złe kobiety. Takie " pustaczki" właśnie mają takie podejście. Mi akurat nie przeszkadzało, że mój facet pracował na budowie. Zresztą obecny facet ma dwa etaty, i jednym z nich też jest budowa :) W ogóle mi to nie przeszkadza. Liczą się inne wartości. Napewno znajdziesz porządną kobietę, która doceni kim jesteś, nie patrząc na prace itp.

Gość ot cała prawda
Bo robotnicy na budowach to dno. Piją, przeklinają i gwiżdżą na każdą atrakcyjną kobietę. Pewnie ty też taki jesteś.

Gość nie znoszę robotników
Taki facet jak autor nie ma szans u normalnych kobiet. Niech zainteresuje się nimi za 10 lat jak już będzie dobrze ustawiony ;)

Gość kaszmirrrr
nie znoszę robotników Taki facet jak autor nie ma szans u normalnych kobiet. Taki facet jak autor MA SZANSE WYŁĄCZNIE u normalnych kobiet.

Gość nie znoszę robotników
Normalny facet nie wypisuje takich głupot na damskim forum. Autor to pewnie jakiś idiota.