Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa kobietka

pytnaie do facetow!

Polecane posty

Gość Ciekawa kobietka

jesli macie wybor to wybierzecie : A) dziewczyne przy kosci, ladna ogolnie ale przy kosci, z defektrami typu celulit rozstepy ale za to dobra, inteligentna, dosc sexowna pomimo mankamentow, mila, uczynna, super kochanke ktora w lozku cuda robi, chce miec rodzine, umie sie zajc facetem i w lozku i na codzien, jet wierna i ogolnie bedzie b. dobra towarzyszka zycia czy B) super zgrabna laska, klode w lozku, idelana , moze byc intelignetna ,, ale za to zadufana w sobie, krolewna ktora tyulko oczekuje by dawac nic od siebie nie daje, rodzne chce za 20 lat bo jeje cialo sie zniszczy, odmawia roznych rzeczy lub non stop strzela fochy i ogolnie to wy musicie jej uslugiwac i prosic sie o sex a nawet kawe ktra wybierzecie?

Gość Ciekawa kobietka
zaden sie nie wypowie?

Gość samotna 25latka********
odpowiem Ci za facetow- zadnej z powyszych, tak bede gadac:P

Gość Ciekawa kobietka
no wybor jeest miedzy ladna lecz nie idelana fizycznie i normlana a perfect woman co wyzej sra niz dupe ma... ciekawa jestem

Gość facet:P
No oczywiście że ta pierwsza, posiada wszystko czego potrzeba^^ ..chociaż ta druga nie jest taka zła.

Gość Ciekawa kobietka
czyi ma rozumiec ze kobieta jesli ma ok w glowie i jest w miare ladna to przebacyzcie jej rozstpy np na brzuchu czy piersiach lub kilks nadprogrmaowych kg?

Gość samotna 25latka********
autorko, moze i przebacza, ale po co? skoro jest pelno kobiet ladych, szczuplych, zrownowazonych psychicznie i nieglupich (moze nie superinteligentnych, ale jednak niecalkowicie zidiocialych), do tego pewni tez w lozku nienajgorszych... no po co?

Gość hahahhahhaha
Chyba masz nadwagę, bo wypowiedzi są bardzo tendencyjne i widać, że przebierałaś w słówkach mocno na korzyść tej .... przy kości.

Gość znowu_ja
cholernie płytkie to pytanie :O masz kompleks to wal prosto z mostu a nie owijasz w bawełnę ;)

Gość facet:P
Rozstępy czy nie.. co za różnica. Ale z racji tego że sam jestem szczupły chciałbym żeby moja wybranka była szczupła:p takie mam gusta, chociaż większość chłopaków mówi że nie lubi dziewczyn przy kości, to ja bym wolał dziewczynę bez nadprogramowych kilogramów. I o ile nie jest chora, bądź leniwa to pewnie po miesiącu byłaby szczupła:)

Gość Ciekawa kobietka
nie no jestem nromlana ani pieknosc ani maszkara, aale jestem ciekawa bo mama duzo znajuomych ktore dzilea sie na te dwa typy, moze dlatego tak to postrzegam, i zawsze faceci nawet esli wiedza ze beda sie meczyc wybieraja te super perfekcyjne laski a potem na nie nadaja jakie to sa do dupy w lózku i fochy stroja a na reszte nie popatrza i siedza z tymi klodami zeby pojkazac innym ze maja super ladna laske na pokaz i udawac przed swiatem zewnetrznym ze sa usper pod kazdym wzgledem... wiec nie za bardzo to roumiem

Gość hahahhahhaha
Powiedziałabym raczej, że to tej przy kości nie za bardzo chce się ruszać. Także byłabym bardziej powściągliwa w ocenie, co do jej aktywności w łóżku i zajęcia się wszystkim i wszędzie. Tak stronnicza ocena osób z nadwagą w przedstawionym przez ciebie kontraście zgrabnych lasek sugeruje, że spełniasz funkcje najnowszego robota.

Gość Facet dość rozumny po szkodzie
ja nie wiem, ale miałem doczynienia i z tymi pulchniejszymi i z tymi super chudymi zgrabnymi i moje wnoski sa podobne, szczuple to kłody które leż i czekaja aż facet wykona cała robotę a te przy kości pomimo ze wydaje sie iz sie nie za bardzo ruszają faktycznie potrafia w łóżku zaszalec! dlatego ja wybralbym ta pania A , zreszta mimalem tkaka kiedys boze jak ona potrafila pomimo 15 kg nadwagi w precla się zwinać... glupi bylem bo ja zdradizlem z tkaka kloda, ona odeszla a ja zostalem z tamta i sie ozenilem i juz 8 rok trzepie konia sam bo zonie ciagle sie nie chce.

Gość gary mór
miałem rózne kobiety i zawsze ale to zawsze szczupłe były w łóżku znacznie lepsze, to powyżej musiała pisać tłusta baba:p

Gość biore A
ale z slubem poczekam az schudnie

Obie. Pierwsza na zone. Druga na kochanke. :D