Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miałybyście coś przeciwko

Miałybyśćie coś przeciwko aby wasz facet ciagle rejestrował się na...

Polecane posty

na coraz to innych portalach do poznawania ludzi? Kiedyś złapałam swojego faceta na tym jak na jednym z takich portali kręcił z jakąś panną. Obiecał więcej nie zakładać nigdzie kont. Ostatnio okazało się,że zarejestrował się na paru i nie poinformował mnie o tym. Nie wiem co tam robi bo nie mam do nich dostępu. Jestem na niego wściekła. Zastanawiam się jednak czy nie przesadzam. On jest zdania,że go ograniczam....

Gość kolorowa000
zaloze sie, ze to Ty jestes tym facetem a to jest zwykla prowokacja

Oczywiście że go ograniczasz..i to jak! Nie pozwalasz mu romansować i umawiać się na bzykanie z innymi dziewczynami. Aż dziw że jeszcze z nim jesteś.

Gość a gdzie autorka
zycie wirtualne uzaleznia

sama pomysl po co sa takie stronki kopnij to w dupe i tak pewnie juz masz rogi

Gość oczywiście że tak
skoro jest z tobą to czego/kogo na nich szuka...no chyba że tylko znajomych?

Gość no jak to co, kreci z pannami
a najlepsza obrona jest atak...

Już myślałam,że może faktycznie przesadzam. Co radzicie mi zrobić? Wolałabym uniknąć zostawiania go bo na co dzień jest świetnym facetem,jednak to... Jak mam go potraktować i odwieźć od tego? MA to w ogóle sens?

Moim zdaniem nie ma sensu. Juz to przerabialam... czlowiek musi sam zrozumiec ze to co robi jest zle i chciec sie zmienic, a on pewnie wie, ale zmienic sie nie chce...

Gość oczywiście że tak
tak świetny facet ale po spotkaniu z tobą loguje się na portalach...tez to pzrerabiałam a na mój zarzut odp-że jest od tego uzależniony:DDD

Ja sobie nie wyobrażam sytuacji, że jest ze mną a kręci z innymi :O Spytaj sie go jakby sie czuł, jakbyś sie zarejestrowała na sympatii i flirtowała z nieznajomymi. Może zrozumie o co ci chodzi.

Ale on zapewne rozumie :D czemu myslicie, ze on nie wie, co robi? Az tak glupi jest? Powiem tak - nigdy nie spotkalam zdradzajacego faceta ktory swa laske planowal zdradzac rowniez w przyszlosci a nie byl to jednorazowy wybryk i ktory tlumaczylby sie inaczej niz facet autorki, biedny zuczek, heh :)

Gość gdyby mój osobisty
non stop przesiadywał na necie na portalu typu kaffee czy innym podobnym powiedziała bym Dziekuje wieczorem po pracy ma miec czas dlamnie a nie na pierdoły pl\ lub panienki pl

Gość ta jasne..,.,,,\][\]][
niestety ale gość się nie zmieni. I chyba faktycznie nie jest taki cudowny skoro po spotkaniu z Tobą, leci szukać innych, widać nieźle chłopak gra przed Tobą. Że to tylko koleżanki do pogadania to mu nie wierz. Pierwszy raz można było wybaczyć ale drugi juz nie. Nigdy już nie będziesz z nim szczęśliwa bo zawsze będziesz się zastanawiać czy On znowu z kim gada i robi Cię w balona? Zwłaszcza, że on nie widzi nic złego w tym co robi

Gość kochliwa zuza
a ja pozwalam mojemu facetowi na tego typu rzeczy , zyjemy w zwiazku opartym na zaufaniu i tolerancji , bardzo go kocham i on mnie tez , jestesmy ze soba juz dwa lata i jest super .

jeżeli facet czuje się ograniczony dlatego że zabraniasz mu flirtowac z innymi to jest po prostu śmiesznym dupkiem. Ty też z kimś poflirtuj to może zrozumie, dlaczego nie powinno się tego robic.