Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula223311

czy to rutyna???????????? po roku czasu??????????/

Polecane posty

Gość ula223311

witam chcialam zaczerpnac rady :) jestem z moim facetem od 8 miesiecy poczatkowo mieszkalismy osobno i widywalismy sie 1 do 3 razy w tygodniu zze wzgledu na odleglosc wszystko ukladalo sie cudownie i sex byl taki jak powinien poczym zamieszkalismy razem (od 3 miesiecy) kiedy wprowadzilam sie on byl mna zafascynowany czulam ze mu sie podobam ze mu zalezy kochalismy sie rano wieczor w nocy tyle razy ze czasem zastanawialam sie jak wyrobie ale bardzo mi sie to podobalo bo sex jak dla mnie jest waznym zblizajacym luzi zelementem w zwiazku no i wydawalo mi sie ze dla niego rowniez bylo to istotne ale jakies 2 miesiace temu zaczal chodzic na silownie i na poczatku nic sie nie zmienilo dalej byl taki kochany ale od jakiegos miesiaca sypiamy ze soba moze 2 razy na tydzien on odrazu zasypia albo zapali naje sie i oczy same mu sie zamykaja ja go dotykam proboje jakos zachecic a on nic poprostu zasypia a jak juz sie kochamy to mowi chodz Ty do mnie bo mi sie nie chce ;/ jestem mloda mam 20 lat a on 28 i mowi ze nie bedzie on rozgrywal bo wiek mu na to nie pozwala no ale na silownie chodzi i ostro tam laduje :/ nawet nie minal rak jak jestesmy razem :/ ja nie pracuje wiec fakt moze i nie maluje sie zaczesto ani nie ubieram jakos super specjalnie bo nigdzie nie wychodze ciagle jestem w domu 100 % zaufania z jego strony mam i odwrotnie wiec o co moze chodzic pomozcie prosze ....

Gość Obczaiłam
Prędzej czy później znudzi faceta laska, która nic nie robi tylko czeka na niego. Nie piszę tego, a by Ci ubliżyć, ale tacy są mężczyźni. Zauważ że on oprócz pracy ma jakieś zainteresowania, choćby siłownia, więc tam większość swojej energii traci, no a Ty czekasz tylko na niego pełna nadziei na fajny sex. A facet po pracy i siłowni nie może już być na tyle sprawny, żeby za każdym razem mógł Cię zaspokajać. Ja to rozumiem, bo sama po pracy jak miałam dodatkowe zajęcia, a mój były miał lajtową robotę i tuz po niej z piwkiem czekał na mnie w domu, to byłam już naprawdę zmęczona, aby za każdym razem nadstawiać mu tyłek.

Gość ula223311
widzisz tylko chodzi o to ze nie sprawialo mu to problemu przez tyle czasu a teraz co? nagle mu sie odwidzialo ja siedzze w domu bo prace bede miec dopiero od przyszlego miesiaca tak to pracuje tylko dorywczo wiec to nie moja wina ze siedze i czekam z obiadem wszystko czyste wypucowane itp

Gość Obczaiłam
Wiem że nie Twoja, tak po prostu się ułożyło. Co zaś do reszty, to niestety, ale nadchodzi taki czas, że facetowi po prostu zaczyna się to nudzić. Tzn. chodzi o rutynę - powtarzalność. Myślę że wolałby stan wyczekiwania, nie wiedząc kiedy Ty będziesz dostępna. No a jak wie że Ty za każdym razem jesteś gotowa, to już tak nie jara. Wiem, bo to samo miałam jak mój były wyczekiwał na mnie. Też w pewnym momencie zaczęłam mieć dość tej przewidywalności.