Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotek 72

Najsexowniejszy ubiór jaki widzielisci

Polecane posty

Gość Kotek 72

Interesuje mnie , jak wyyglada sexi ubrana kobieta albo facet wedlug was , co was podnieca , mnie no; podobają się u kobiet czerwone szpilki i cieliste ponczchy , wszelkiego rodzaju sukienki , napiscie jak była ubrana kobieta , alaski jak ubrany był facet , ze was zajebiscie to podjaralo . I druga sprawa , najbardziej asexualny ubiór , np; taki jaki preferuja mohery czy bezronotni , wedlug mnie

Gość Mnie kreci moja kobieta
: dekolt, obcisle spodnie i buty... no coz, ona nosi balerinki i glany ;)

Aj tam mnie takie coś nie podnieca, jak ktoś mi się podoba to i w worku po ziemniakach będzie mi się dalej podobać ;)

Gość zwyczajny facet 28
dla mnie cholernie seksowny stroj to obcisle dzinsy ale takie krotsze, przed kostke, szpilki najlepiej jasne i wysokie i biala koszulka spod ktorej przeswituje stanik juz wyjasniam dlaczego - zawsze muslalam ze dzialaja na mnie normalne rzeczy typu spodniczka i duzy dekolt ale przekonalam sie ze jest inaczej jak ostatnio moja kolezanka przyszla tak jak wyzej napisalem ubrana do pracy - oczu oderwac nie moglem, ani wstać zza biurka ;) delikatna seksowna kobieta dlugie rozpuszczone wlosy, malo makijazu no cudo

Gość ty jesstes facet czy
babka bo juz nie wiem po twojej wypowiedzi zwyczajny facet 28 ?