Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ufam mu

Czy wypytać o niego ex żonę?

Polecane posty

Gość nie ufam mu

on wszystko zwala na nią, całą winę za rozwód, ja od końca nie wierzę, myślę ,ze miał kochankę, zresztą na facebooku jego ex żona nie wydaje się być taką wredną babą, wnioskuje po cytatach itp. myślicie,że jak złapie ją pod pracą czy coś i o niego zapytam to pomyśli że jestem nawiedzona i mnie wyzwie czy będzie chciała umówić się na spotkanie i porozmawiać?

Gość nie ufam mu
bez przesady, poza tym robi z siebie świętego, a chodzą słuchy ,że ją bił, chciałabym poznać jej wersję

Gość nie ufam mu
pewnie tak,bo ona będzie jechać i zmyślać na niego ,a on na nią.. hmm

Gość nie ufam mu
haha mnie nazywasz wścibską ? no sorry, ale chyba mam prawo wiedzieć co ma za uszami i czy mnie okłamuje

Gość to teraz ja!!
bierz pod uwage, ze bedziesz u niego spalona

Gość nie ufam mu
myślicie,że by mu powiedziała?

Gość nie ufam mu
widzą się tylko kiedy ma wizyty z dzieckiem, ogólnie obustronna nienawiść

Gość fhg na logaucie
bankowo miał kochankę kiedy żona była w połogu!!!

Gość kretynizm sie szerzy
i chcac mu dojebać do pieca moze wygadac ze z nia gadalas:D

Gość sunsetka111
nigdy nie wiadomo, nienawisc nienawiscia, a skad wiesz, moze ciebie tez ona nienawidzi, a moze mowi ze go nienawidzi a w glebi duszy cos czuje. jak do niej pojedziesz i sie spytasz to nie wiesz jak zareaguje...a jak sie wkurzy, a jak powie jemu? to on cie kopnie w dupe....

Gość a po jakiego grzyba
jestes z facetem ktoremu nie ufasz? :O

Gość aisab2222
zależy od kobiety, jedna powie Ci prawdę, druga nakłamie i doda wszystko co złe a trzecia powie, że on doskonały jest tylko charaktery niezgodne. Nigdy nie wiadomo na którą wersję trafisz. Najlepiej bacznie obserwować kolesia. Przebywać z nim w różnych sytuacjach i towarzystwie. Poprosić może przyjaciółkę po jakiejś imprezie, żeby określiła jako osoba bezstronna jego zachowanie, styl bycia itp ale przede wszystkim sama musisz obserwować i za bardzo się w miłość nie angażować by póżniej nie cierpieć. powodzenia

Gość nie ufam mu
a po jakiego grzyba --wcześniej o tym nie myślałam, dopiero teraz zaczęły mnie pewne rzeczy zastanawiać.. i chcac mu doj**ać do pieca moze wygadac ze z nia gadalas -- też o tym myślałam :P

Gość aisab2222
acha i pamiętaj nigdy nie ma rozwodu z przyczyn jednej strony. Jeśli w grę nie wchodzi alkoholizm czy narkotyki to każdy facet będzie zawsze oskarżał swoją ex o rozpad małżeństwa. Im bardziej oskarża ex o rozpad małżeństwa tym więcej winy leży po jego stronie.

Gość nie ufam mu
"Im bardziej oskarża ex o rozpad małżeństwa tym więcej winy leży po jego stronie" hmm no właśnie... a on dosłownie o wszystko ją obwinia, ona nie chciała z nim sypiać, ona nie chciała z nim nigdzie wychodzić, ona to , ona tamto, ona ogólnie beee a o sobie nic.. a na jej zdjęciach widać ,że raczej rozrywkowa, ale taka fajna babka , atrakcyjna , na poziomie raczej.. na domowego mruka i zakonnice nie wygląda..

Gość to teraz ja!!
obojetnie jakie uczucia do siebie zywia, ona na bank rzuci uwage o tym, ze bylas i wypytywalas. mozesz byc tego pewna

Gość nie ufam mu
dlatego nie mogę raczej tego zrobić.. i dupa , muszę inaczej wybadać

Gość leeemonka
e tam daj se z nim spokój , pewnie jakiś matacz i miał kurwy na boku :O

Gość nie ufam mu
nie mają już nic wspólnego , oprócz dziecka oczywiście

Gość a co to ma do...
..rzeczy, z jakiego powodu rozpadlo sie jego malzenstwo. Czy na takiej samej zasadzie robilabyc sledztwo z wykorzystaniem zeznan bylej dziewczyny swojego faceta?....To sa zupelnie rozne sytuacje. To ze nawet byl podly w stosunku do swojej eks, nie znaczy ze bedzie podly wobec ciebie, bo ty jestes zupelnie inna osoba od jego bylej zony i on ma do ciebie zupelnie inny niz do swoje bylej zony stosunek. Na takiej zasadzie, to nalezaloby skreslac wszystkich co byli kiedykolwiek wczesniej w zwiazku, no bo przeciez sie rozpadl i nie jest tak ze jedna strona tylko jest winna. Wiec po co sie woazac z kims kto byl wspolwinnym rozpadowi. Wezcie kurwa dorosnijcie albo idzcie spac albo juz sama nie wiem gdzie....

Gość nie ufam mu
ale tu chodzi ogólnie o to jakim jest człowiekiem..