Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja już kurna nie wiem

Co kieruje facetami kiedy myślą tylko o jednym?

Polecane posty

chodzi mi o facetów którzy mają mega parcie na seks, z nieznajomą w kiblu na dysce, z kochankami, oszukują dziewczyny byle zamoczyć itp. o co chodzi ? o to że potrzebują tak bardzo bliskości, kobiecego ciała czy może tylko dlatego że bardzo przyjemnie im w kutasa??

o i seks z prostytutką np.. kiedys słyszałam,że to dla faceta potrzeba taka jak sikanie , ale np . ja taką tylko potrzebę bym załatwiła wibratorem, a facet chyba może ręką ? czy potrzeba bycia w cipce jest jak sikanie i facet wybuchnie jak nie zamoczy ? :O

Gość faacet32
"potrzeba bycia w cipce jest jak sikanie " mniej więcej ;) ale nie tylko cipce, muszą tez być cycki i całokształt , nie chodzi o żadne bliskości, romantyczne fiu bździu .. kobiecie trudno to zrozumieć

Gość faacet32
Boratka :D 🖐️

Gość andrrrr
każdy facet chce zaliczyć, to po prostu coś naturalnego

Gość to po prostu natura
sam po sobie widze, ze nie moge sie opanowac czasami, a wlasciwie to czesto :) w sensie ze jak widze fajna laske to od razu wyobraznia mi pracuje. I pare razy tez sie dalem poniesc...czuje sie jak taki zamroczony, myslenie sie wylacza, po prostu przesz do przodu...ja tak to odbieram. Jestem przecietnym normalnym facetem, nie zdradzam.

Gość byłem kiedyś z katoliczką
to po prostu natura -- wlaśnie ;) faceci są trochę bardziej jak zwierzęta niż kobiety

Po prostu trzeba zwalić konia co jakiś czas. Ja np jak nie zwalę np 5 dni to jestem podniecony i wiem ze muszę uwolnić spermę

faith- ale to naturalne, kobieta też musi się od czasu do czasu zaspokoić ,ale mi bardziej chodzi o to,że facet ma większe chyba parcie w ogóle na seks, tak wiem nie zawsze ,więc nie jedźcie po mnie zaraz

Gość to po prostu natura
No tak jestesmy skonstruowani. Chociaz to tez zalezy od libido. Ja mam swira na tym pkt. Jakby tak policzyl ile razy w ciagu dnia mysle o seksie...

Gość asixxx28
kieruje nimi kutas :) ile razy jest tylko "ruchałbym" na widok fajnej dziewczyny.. a czemu tak? z potrzeby bliskości;) ? raczej nieeee

Gość Prawda najprawdziwsza kobietko
natura tak wymyslila ze facet czuje sie uzalezniony jak raz zamoczy.Musi poprostu to robić ciągle to jest taki wabik natury zeby facet nie zostawil kobiety ciąle przy niej trwal.Oczywiscie to nie jest glowny czynnik bycia z kobietą ale bardzo dający dla faceta poczucie bezpieczenstwa i szczescia ze czuje sie kochany(mowie o wiernym facecie akurat)

Gość asixxx28
po prostu coś w sobie mają zakodowane, że muszą pomiętolić cycki, zaliczyć nie wiem :O chciałabym być facetem na jeden dzień :D

o właśnie to chyba uzależnienie po prostu, ale od czego dokładniej??

Gość to po prostu natura
a tak poza tym to fajnie jest sie spuscic po prostu, a z reka to nie to samo :)

faith chyba nie uważasz,że ktoś w te twoje wypociny wierzy ? ;)

w twoje prawictwo, proszę cię skończ, bo się stajesz nudny

No za 1,5 roku przestanę być prawiczkiem i ta myśl dodaje mi skrzydeł Ogólnie że poznam kobietę która będzie mnie kochać i ja kochać będę ją

o właśnie to chyba uzależnienie po prostu, ale od czego dokładniej?? A jak myslisz ? Facet jak ma kobiete i widzi jej zmyslowe cialo cycuskz iodznaczajace sie przez bluzeczke tyleczek smakowity w jeanasach te nozki piekne dlugie smukle.Przeciez jak facet spotka sie z dizewczyna to pomysli sobie mmm ale piekne idenalne cialko.Pochodzą poprzytulaja sie (dziewczyna usiadzie tym pieknym tyleczkiem na kolankach)chlopak potrzyma za cycusia.Jak ma potem w nocy nie przyatakować czlonkiem w pochwe? To nie mozliwe za bardzo macie podniecajace cialo .Wasze ciala tak na nas dzilają nawet skore na ciele macie gladsza i milsza w dotyku.Jestescie chodzacym sexem.A my nie morzemy pwytrzymac no musimy dokonac wytrysku nasienia przy waszej pomocy.

no ok , rozumiem jak masz przy sobie dziewczynę, ale ci co nie mają i szukają na siłę,bo muszą moczyć? po prostu tęsknią za podnietą z cycuszków tak?

a co do bliskosci jezeli nie mamy jej mieszac ze zwyklym sexem.Bliskosc preferuja panowie wierni,oddani chcacy dzeilic zycie z tą jedyną

Ja nie szukam na siłę i nie szukam dziwek Są tacy co są w związku a szukają innych te dziewczyny są jakieś dziwne ze się dają nabierać

no ok , rozumiem jak masz przy sobie dziewczynę, ale ci co nie mają i szukająna siłę,bo muszą moczyć? po prostu tęsknią za podnietą z cycuszków tak? Ci co maja codizenie to sa szczesliwi .Ci co nie mają sexu regularnie maja nature lekko ducha to mogą byle gdzie z byle kim .Tez maja takie same potrzeby jak Panowie w zwiazkach. kumasz misia :)?

co do tej bliskości-- ale lubicie chyba być dotykani przez ładną dziewczynę ? ;) nie tylko w penisa, chociaż słyszałam,ze faceci nie czują za dużo przyjemności podczas przytulania, że to tylko początek do seksu

kumasz misia -- no już teraz trochę bardziej kumam :P od lat próbuję ich rozkminić i jeszcze do końca mi się nie udało ;)