Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka...,...

Moj maz powiedzial mi,ze jestem oziebla...

Polecane posty

Gość Amelka...,...

Choć zupelnie nie wiem dlaczego. Mamy udane życie seksualne, kochamy się prawie codziennie. Lubie sex w różnych pozycjach i miejscach. On lubi się kochać tylko w lozku co mnie denerwuje. Nie robię mu zbyt czesto loda od momentu gdy mnie zdradzał. Jakoś nie umiem się przełamać i nie umiem się pogodzić z tym ze tak do mnie powiedział :(

Gość on cie zdradzal
a teraz ma pretensje ze jestes oziebła?? " nie robie mu czesto loda po tym jak mnie zdradzal" kurwa ze mu w ogole robisz? i dupy dajesz? co z ta polska kurwa sie porobilo

Gość Amelka...,...
Podszywaczu ten tekst juz czytałam na tym forum. Wymysl coś innego bo to juz jest nudne.

To go zapytaj co ma konkretnie na myli i czego oczekuje i tyle.

Gość Amelka...,...
Niestety zdradzał ale to jest juz za nami. W tej chwili układa nam sie dobrze i ja nie unikam sexu i tez go inicjuje kupuje różne sexowne ciuszki a on jeszcze narzeka

Gość Amelka...,...
Mówił,ze chce abym go więcej przytulala choć zawsze to ja to robię bo inaczej mogę tygodniami na to czekać.

Gość wał z koca jarka..
co za szmira

Gość Amelka...,...
Pierwszy raz w życiu coś takiego usłyszałam. Zabolalo. Moi wczesniejsi partnerzy jeszcze przed malzenstwem nigdy nie narzekali. Wręcz przeciwnie. Zawsze mówili,ze byłam najlepsza ich partnerka. A mój M sobie ogląda gole cipki na necie.