Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniluap

Pierwszy partner moze byc tym ostatnim. Wierzycie w to?

Polecane posty

Gość aniluap

Wierzycie,ze piuerwszy partner/partnerka moze byc tym ostatnim?

Gość wierzymy
jesli sie z nim wpadnie a potem przy porodzie wyciagnie nogi to moze byc ostatnim

Gość Ja chciałbym
wierzyć.

Gość llalaallla
zawsze pzostanie ciekawość, jak byłoby z innym>? czy inaczej całuje, czy jest lepszy w łóżku, czy ma większego członka?

Gość aniluap
Ale pytanie po co. Przeciez jesli jest dobrze z partnerem to po co. Seks jest przeciez taki sam, to jest ten sam akt. A po co sie zastanawiac czy inny jets lepszy w lozku, nawet osoba dobra w lozku ma czasami gorsze dni i seks jest kiepski wiec po co zdradzac

Gość nikt....
wbrew pozorom zdarza się to i to wcale nie tak rzadko jak myślicie i wcale to nie oznacza , że jest to totalnie moherowe. Jesli obojgu jest ze sobą dobrze nie szukają porównań- bo jest dobrze i coraz lepiej. Ale jak ktoś uczy się życia jedynie z konsultacji na kafeterii myśli, że życie to rynsztok- a to nie jest prawdą.

Gość to po jakiego
grzyba się pytasz skoro wiesz?? tzn. nie wiesz bo miałaś tylko 1 ale szczerze Ci powiem że tak samo kobiety jak i faceci nigdy nie poprzestaną na pierwszym bo ciekawość jest większa i zawsze dochodzi do zdrady, przespałem się już właśnie z kilkoma takimi co chciały zobaczyć jak to jest z innym i się im bardzo podobało :)

Mój mąż jest moim pierwszym partnerem, nie licząc trzech poprzednich, dziecięcych związków polegających na tajemnym trzymaniu sie za ręce ;) I wierzę, że będzie tym jedynym, ostatnim, d grobowej deski. Ja też jestem jego pierwszą też nie licząc młodzieńczych zauroczeń. Młodo się poznaliśmy i tak zostało. Nigdy nawet nie pomyślałam, jak by było z innym. Po co. Jest mi cudownie z tym jednym, jedynym....