Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

pomocy .nie wiem co robic

Polecane posty

spotykam sie z narzeczona jestesmy od ponad dwoch lat bylo z strony pare bardzo dla mie bolesnych sytuaci. DZWONI DO MNIE PRZED 22 I MNIE SPRAWDZA WIEC MOWIE KOCHANIE BEDE ZA PARENASCIE MINUT W DOMU A ONA DO MNIE JAK WROCISZ TO ZADZWON DZWONIE 22.15 NIE ODBIERA A WCZESNIEJ SIE JEJ PYTALEM ZEBY TYLKO ODEBRALA DZWONIE DO NIEJ OD PONAD DWOCH GODZIN I NIE ODBIERA PRZYCHODZI MI JEDNA MYSL ZE MNIE PONOWNIE ZDRADZA BO JAK ODWOZILEM JA DO DOMU TO MOWIE ZE JA SPRAWDZE W TEN SPOSOB CHOCIAZ ZEBY PSTRYKLA SWIATLO W POKOJU JAK PODJAde jA SPRAWDZIC A ONA NA TO ZE NIE ROB TAKICH JAZD ZE NIE BEDZIE TEGO ROBILA OD GODZINNA 22.15 NON STOP DZWONIE NIE ODBIERA NIE WYLACZYLA DZWONKA BO WIEDZIALA ZE BEDE DZWONIL NIE WIERZE ZE NIE SLYSZY TYM BARDZIEJ NIC NIE PILA I WSTALA O 11 DZISIAJ

Gość zuzka589
to przestań dzwonić i się uspokój daj jej odpocząć

TAK DAM JEJ ODPOCZAC TYLKO SAM NIE ODPOCZYWAM WYKONALEM OKOLO 100 POLACZEN MUSZE JECHAC POD JEJ BLOK PRZED JEJ WYJSCIEM DO PRACY .DO DOMU NIKOGO NIE ZAPROSILA BO SA RODZICE ALE JEJ MOZE NIE BYC W DOMU

Gość zuzka589
no i co jak jej nie będzie Ty już masz jakąś obsesje nie chcę Cię obrażać ani nic takiego ale opamiętaj się to chore 100 połączeń nie dziwie się że nie odbiera

MOZE I MAM OBSESJE ALE STRASZNIE KOCHAM POWIEDZIALA ZE ODBIERZE TELEFON A NIE ODBIERA.STRACILA PARE RAZY U MNIE ZAUFANIE WYBAcvzylem jej to to w ten sposob go nie odbudowuje postawcje sie tez w mojej sytuaci jak to wyjasnic nie slyszy sama powiedziala ze jak bede w domu to zebym zadzwonil cos tu nie gra

Gość zuzka589
a może wyciszyła dźwięki i zasnęła

wiedziala ze mam obsesie na punkcie jej nie odbierania zapytalem sie jej czy odbierze telefon ona tak oczywiscie to by nie wylaczyla dzwonka

Gość zuzka589
spokojnie pewnie nie słyszy i śpi a Ty się denerwujesz może dlatego ona robi Ci na złość

moze bym nie slyszal jak bym byl na maksa na walony a ona nie byla spedzamy praktyczmnie non stop czas .dzisaj mi powiedziala ze chce posiedzie z rodzicami wieczorem z jednej strony rozumiem a Z DRUGIEJ PODEJRZANE TO BYLO .nie wylaczyla dzwonka wiedzac ze bede do niej dzwonil wie na tyle ze mnie to strasznie denerwuje i nie powoduje odbudowy zaufania

Ale sto razy dzwonić? Ja bym miała Cię dosyć. Ona od Ciebie ucieknie, gdy będziesz się tak zachowywał.

bywa byc zimna i zebym o nia non stop walczyl ale dla mnie jest to straszny bol brak mam zaufania do niej a w ten sposob pokazuje jeszcze bardziej zeby jej nie ufac bo kiedys mnie zdradzila

robie dzwoniac do niej tylko po to ze nie mogla nie slyszec przez cala noc a wiedziala ze bede dzwonil fakt mam brak do niej zaufania bo musi go odzyskaca w ten sposob nie zyskuje procentowo na plus

Gość zuzka589
boże musisz iść na jakąś terapie ona ma Ciebie dość strasznie na nią naciskasz wszystko jest dla Ciebie podejrzane

Gość co komu
CHYBA MA DOSC TAKIEGO UKLADU;DZIALA NA NERWY!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale w ten sposób ani nie odzyskasz zaufania, ani ona nie będzie lepiej nastawiona. dziwna sytuacja. trzeba raczej baaardzo pogadać i wiele rzeczy wyjaśnić.

sam kręcisz na siebie bat, nie można kogoś tak kontrolować, a skoro ona wie, że masz hopla na punkcie kontroli i nie odbiera to albo zasłabła (zawsze tak to sobie głupia tłumaczyłam), albo chce odpocząć, a mogła chociaż smsa napisać, daj spokój idź spać, może sama się jutro wytłumaczy, siedź w domu bo zimno skoro nie masz zaufania, to nie angażuj się już, to kiedyś wyjdzie, albo ty coś popsujesz, albo ona cię wystawi

KOCHAM JA CHOCIAZ JEST OD HOLERY OSZUKALA MNIE KILka RAZY ale WYSZLA JEJ ZDRADA J NA JAW A JA JA TAK KOCHAM NIE JESTEM JAKIS LEWY MIALEM WIELE KOBIET JAK ROWNIEZ WIELE KOBIET BY CHCIALO BYC ZE MNA ALE JA JA kocham . ONA MA 25 LAT JA 30 KOCHAM JA JAK ROWNIEZ Z NIA SEKS WIEM ZE NIE BEDE MIAL Z NIKIM TAKIEGO SEKSU

nie bądź taki pewny swego, ja dla mojego męża rzuciłam dosłownie wszystko, seks był super, nawet się za innym nie obejrzałam, a teraz szkoda słów, jak druga osoba wie, że tobie tak szaleńczo na niej zależy, to w końcu się do tego przyzwyczai, później nawet to okaże się za mało, wiem, że takie rady nic nie dają, ja nie posłuchałam się żadnej, teraz żałuję, ale zdaję sobie sprawę, że każdy musi przez swoje przejść

dla mnie wiem ze to jest chore ale jak mowie zeby tylko odebrala to dla mnie wazne bo daje mi spokoj a w ten sposob nie odzyskuje zaufania ja o nia bardzo walczylem tak ja kochalem i kocham wiem ze jestem troszke glupi ale ja bardzo kocham i mi rozrywa serce . zdradzila mnie oszukala mnie kila razy to boli a ja tak o nia walcze nie jest idealna a ja ja tak kocham zostawilem ja dla innych kobiet

każdy musi przez to przejść, taka zazdrość jest bardzo bolesna, zwłaszcza, że druga osoba nie liczy się z tym albo ma pretensje, ja zostałam wyleczona z zazdrości, a teraz i z miłości, chociaż nadal jesteśmy małżeństwem, nawet się kumplujemy:))) musisz dać na wstrzymanie, daj jej się pierwszej jutro odezwać, pewnie będziesz czekał do popołudnia, a zazdrosny potworek potnie ci całe wnętrzności do tego czasu, za 100 połączeń to bym cię zabiła, chociaż ja sama dzwoniłam dopóki komórka mu się nie wyczerpała, śmiać się czy płakać??

Gość Elliot
idź do psychologa

Ja Ciebie rozumiem... nie odbiera, nie oddzwania, 100 polaczen, to juz choć by dla swietego spokoju powinna byla odebrac. Glos wyciszyla w tel i sie zabawia. Jak juz raz to zrobila, robic bedzie wiele razy, a wiem co czujesz teraz, bo ja miałam identyczna sytuacje, tylko ze ja bylam za granicą :-) lepiej sobie daj spokoj i zacznij Ty z nia pogrywac w ten sposob. Jak kocha to bedzie cie trzymac przy sobie i tez zacznie sprawdzac. Jak ja bedziesz olewac a ona nic na to, to znaczy ze takie cos jej odpowiada i ma Cie sorry - głeboko gdzies.

teraz odzwonila .powiedziala ze nie zmienila dzwonka bo bylismy w kosciele i wyciszyla po kosciele do niej sie probowalem dodzwonic az w koncu odebrala i powiedziala ze zapomniala wlaczyc dzwonka to bylo kolo 20 nastepnie powiedziala ze pogadamy przed snem zadzwonila i zapytala sie za ile bede w domy wiec odpowiedzialem jej ze bede za pare minut ,a ona ze jak bedziesz w domu to zadzwon wiec bylem za pare minut a teraz stwierdzila ze nie wlaczyla dzwonka ze zapomniala . Moze jestem psychol ale jesli ktos mnie sprawdza i mowi ze jak bedziesz w domu to zadzwon dzwonie dla jej swietego zeby jej powiedziec kochanie ze jestem w domu .teraz jej zagralem jak odebrala telefon zeby zostawila swiatlo włączone na3 minuty bo niby stoje pod jej blokiem .to mi odpisala tresc,, Chrzanie ta sytuacje ze ja sie zabawiam skoro o tej porze sie wloczysz sie po miescie .ze ma dosyc tych pieprzonych podejrzen ze nawet spac nie mozna to jest chore .ale po 1 kazala mi zadzwonic jak bede w domu po 2 zapytalem sie zeby tylko odebrala dzwonile od paru godzin to co nie wiedziala ze nie wlaczyla dzwonka po 3 nie mam do niej zaufania jakos staramy sie zeby bylo lepiej to jak nigdy ze ona dzisiaj chciala posiedziec sama w domu mialem podejrzenia i tak czesciowo sie nie pomylilem

teraz mi dopisala ,,mam dosyc traktowania jak dziwke.ty sie zabawiasz zmien sobie panne jak tak myslisz albo ja to zrobie bo nie dam rady wytrzymac poza tym nie bylo cie w zadnym samochodzie siedzisz w domu na tyłku

szukała pretekstu do kłótni by było łatwiej sie rozstać. Wkoncu nie wytrzymała i stwierdzila, ze jest trraktowana jak dziwka? to jej odpisz, zeby sie nie dziwila skoro włóczyła sie z innymi. Dziwke traktuje sie nie co inaczej,a osobe, ktorą sie kocha i sie boi ze sie ja straci inaczej. Chco jest to meczące co robisz, bo ja kiedys dokladnie taka sama bylam jak Ty, a stawiajac sie na miejscu faceta powiedzialam sobie, ze ja bym takiego traktowania, sprawdzania nie wytrzymała 24 godzin :/ Chlopie daj sobie spokoj. Ja tez mialam wielka milosc, zycia sobie poza nim nie wyobrazalam, a dzis nie zaluje wrecz przeciwnie, bo dzieki temu jełopowi dzis jestem z fajowym facetem. Ja bym sobie dała na Twoim miejscu spokoj, bo Ty jej spokoju nie dasz, ona odejdzie tak czy siak, a jak dasz jej swobode to znów Ty sie wykonczysz psychicznie.