Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowy problem mam

drogie mamy pomozcie mi napisac pismo w ktorym

Polecane posty

przepraszam policjantow za obraze, naruszenie ich godnosci i takie tam w stanie upojenia alko... Oczywiscie nie ja to zrobilam;), chce komus pomoc ale zupelnie nie wiem jak zaczac, co napisac. Ktos mi bliski po pijaku naublizal policjantom podczas interwencji domowej. Z gory dziekuje za pomoc osobom ktore potrafia sklecic kilka zdan

no nie ma tu zadnych madrych mam?

sa mądre mamy , ale żadna nie chce pisac usprawiedliwień dla awanturnika i tyrana domowego . jezeli to twój partner to weź sie ogarnij , a nie jeszcze go tłumaczysz sama przed sobą . jak on musiał się zachowywac skoro przyjechała policja na interwencję ...

Gość ogyu;
hehe, oni sa przyzwyczajeni do tego a napiszesz pismo i tak to nic nie zmieni

Gość mrożonkaaa
do (stopień imię nazwisko nr komisariatu itp) chciałbym złożyć na państwa ręce pisemne przeprosiny za incydent zaistniały w dn...... w ....(miejsce). słowa wypowiedziane przeze mnie w tym czasie były słowami obraźliwymi pod państwa adresem za co chciałbym bardzo przeprosić. proszę zważyć uwagę na to że byłem pod wpływem alkoholu i przemawiała przeze mnie głupota, złość i gniew ze względu na sytuację w której się znalazłem. dziś już tak nie myślę, wstydzę się za moje postępowanie. dlatego bardzo bym chciał abyście panowie przyjeli moje szczere i niewymuszone przeprosiny. jeszcze raz przepraszam z poważaniem xyz

dziekuje bardzo ogyu teneryfa-to nie moj partner, ale osoba mi bliska, a pomagam sie tlumaczyc tylko dlatego ze zdarzylo sie to raz,pod wplywem alko+kumulacja wielu problemow rodzinnych

Gość gośćmadziaaa
Nietypowy problem mam. I bardzo dobrze ! Tak trzymaj .!! Nie prosilas o zlosliwosci ze strony innych a o pomoc. Jak ktos nie ma ochoty pomoc to na cholere tu wlazi. Nie rozumiem wrednosci ludzi. Jezeli wy nie spotkaliscie sie z podobnym problemem to tylko pogratulowac ! .

Gość gość
Dobra, psy, murze was pszeprosic bo jak nie to bende gnic w pierdlu no to sory nie, ale na drugi ras nie fpiepszajcie sie na mojo meline

Gość gość
Mrozonki propozycja jest ok tylko za duzo tych przeprosin, az 4 w tak krotkim tekscie.