Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkoyona

zdjecie

Polecane posty

Gość praktyczna mamuśka
ale o co chodzi ? na zdjęciu ładna dziewczynka a co cię obchodzi, że ma opaskę ? może ma odstające uszka i opaska je przytrzymuje ? ja też zakładałam synkowi opaskę, żeby nie miał odstających

No właśnie o co Ci chodzi? Ładna dziewczynka na zdjęciu,a opaska dodaje jej uroku:)'Pozdrawiam:)

Gość wkoyona
ale to dyiecko nie lalka. po co przebierac_

A czy to twoje dziecko? Bo jak nie to co ci do tego, dziecko nie wygląda na nieszczęśliwe, wprost przeciwnie. Moja to by miała 2 sekundy taką na głowie...

Gość wkoyona
dzieck nie moja, ale powinno. jest sliczna bo do tatz podobna. jej mmamusia odebrala mi faceta mojego zycia. ja bzm tak malej nie krzywdyila

Juz teraz wiadomo skąd ten uraz do tej opaski...Jestes zazdrosna o faceta i szukasz dziury w całym...

Gość dodomutokupili
bardzo ładnie,gdybym miala corke to tez zakladalabym jej takie opaski,fajnie to wyglada

Gość wkoyona
to wyzej to podzyw

Gość wkoyona
to mala jednej kafe mamy handlary

Gość jak bedziesz miała
swoje dzieci to zobaczysz jak to jest fajnie czesem ubrać swojego małego skarba ślicznie bo to dziecko jest śliczne! od świeta maja mała też wyglada elegancko bo wiadomo na co dzień to byle wygodnie. a swoją droga ciekawe czy rodzice tego wiedzą że wystawiłaś tu zdjęcie ich dziecka? no bo ja bym cie chyba na policje podała!

Przemawia przez ciebie złośc i tyle. Daj spokój dziewczyno bo i tak nic nie zmienisz. Dziecko jest i kazdy ma prawo ubierac je jak się komu podoba.

Gość wkoyona
bernia fasolke urodzisz? myslalam ze genetzka nie poszla tak na przd buhahahah

bardzo ładne dziecko ... a opaska na główce to sprawa indywidualna kazdej mamy czy chce zakladac dziecku czy nie- nikt nie powinien tego kwestionowac!

bardzo ładne dziecko ... a opaska na główce to sprawa indywidualna kazdej mamy czy chce zakladac dziecku czy nie- nikt nie powinien tego kwestionowac!

Gość wkoyona
wiem ze mam poczucie humoru. od urodzenia. ta dziewczynka wcale njie jest adfna. jest przebrana ot co

Powinnam Ci sprawe założyć. masz satysfakcję, że zamieściłaś zdjęcie mojego dziecka?

Gość Panikara jakich mało
Twoje dziecko będziesz mogła ubierać 7 dni w tygodniu w szare pasiaste pajace Nie Twoje dziecko, nie Twoja sprawa, śliczne dziecko i ladne imię

Gość izia87
normalna dziewczynka i normalnie ubrana,więc nie rozumiem o co ci chodzi nie masz wiekszych problemów:/

Gość mama sama w domu...
to dziecko nie jest przebrane tylko ma przepaskę mi sie nie podoba jak matki ubierają dzieci w kombinezony lub inne ubrania które np na kapturach maja uszy jakieś króliczki, pszczółki itp.

Gość oleczkaq
Z tobą wszystko wporządku? co to za pomysł by umiszczać zdjęcia cudzych dzieci? jak widzisz nikt ci nie przyklasnął. chory babsztyl wima coreczka śliczna. nie przejmuj się. ona jest poprostu zazdrosna o to że masz piękną córę, a ona zajść nie może i wylewa swoje frustracje na kafe

Gość wkoyona
,

Gość Czy idiotyczne tematy, ktore
zakladasz tu kazdego dnia, stanowia sens twojego gownianego nudnego zycia, nieudaczniku? Loser! :o