Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajagsgsfddg

Wstydzę się moich danych w internecie

Polecane posty

Gość jajagsgsfddg

Witam. Około 2 lat temu zgłosiłam się do internetowego konkursu miss. Podpisałam się pod tym imieniem i nazwiskiem, a także wkleiłam zdjęcie. Teraz kiedy ktoś wpisuje w google moje dane, wyskakuje ten nieszczęsny link. Jest to dla mnie uciążliwe. Czy można sprawić tak, by nie było tego widać w wyszukiwarce?

Gość dzieki za odp
nie, nie mozna - a czego sie wstydzisz ?? zdjecia w necie czy twoje nazwisko jest smieszne ??

Gość ala poala
bardzo proste, piszesz do google taki specjalny formularz i prośbę szczerze i usuną ja kiedyś tak zrobiłam bo konkurencyjna firma która zazdrości mi interesu oczernili mnie w necie i podali nazwisko, nazwe firmy po wpisaniu w google ten link sie pokazywał napisałam i usuneli

Gość jajagsgsfddg
Częściowo chodzi o bezpieczeństwo. Poza tym zmądrzałam i uważam, że pchanie się do tego typu konkursów było próżnością... A teraz wciąż mnie to prześladuje. A najlepsze jest to, że mój wiek tam co roku się zmienia, a startowałam jakiś czas temu.

Gość fgcgfc
Po co bralas udzial w takich badziewianych konkursach. Z wyszukiwarka nic nei zrobisz jedynie mozesz napisac do osoby ktora zarzadza strona na ktorej sa te Twoje dane i poprosic o to zeby ich nei bylo. To chyba jedyne wyjscie.

Gość fgcgfc
A co trzeba napisac zeby wyskoczyla ta Twoja strona?:P

napiszesz do redakcji tej strony i usuną, tak jak np. photobloga gdy zapomnisz hasła a chcesz skasować, jak napiszesz to usuną.

Gość fgcgfc
Zartuje:)

Gość fgcgfc
No chyba ze masz przyjaciela hakera :P

Gość jajagsgsfddg
Dzięki za wsparcie :) Już napisałam do administratora strony.

ja też napisałam.. u mnie trzeba wpisać mój numer telefonu.. porażka.. kiedyś znalazł to facet.. aż mi wstyd było.. to było dawno temu.. a numer mam ten sam..

Gość fgcgfc
To dobrze. Oby sie udalo:)

Gość doprowadzona do palpitacji
hehe, jak ja wpisuję swoje dane, to wyskakuje osoba znana w całej Polsce, często wypowiadająca się w TV nazwisko wcale nie takie popularne