Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tego konta

Mam pytanie . Jak zamknąć konto w ING ??

Polecane posty

Gość nie chce tego konta

kiedys zalozylam ,zostalam namowiona przez jakąs pannice w centrum handlowym... dzis przyszla mi nowa karta , w ogole o tym koncie zapomnialam . Jak je zamknąc szybko i bezbolesnie? ;) Na infolinie dzwonilam dwa razy i dodzwonic sie nie moge

Gość abf
ze strony ing : Wysłany: 12.10.2010 12:17 Witam! Zamknięcia rachunku można dokonać osobiście w oddziale Banku. Nie ma możliwości zamknięcia telefonicznie oraz internetowo. Pozdrawiam, Jagoda

Gość aniaaaak
noo osobiscie musisz,ja mam w ing konto,a wyjechalam do uk i od 2lat nie bylam w pl,chcialam zamknac je bo mi oplaty pobieraja ciagle za prowadzenie konta itp a ja nie korzystam wcale. i tak mnie wkurzyli,bo nie moge nic zrobic na odleglosc,powiedzialam ze wszelkie dane moge podac,hasla,co tylko chca,bo ja nie wiem kiedy przylece do pl (a naparwde nie planuje nawet) i steirdzili ze nie i ch..j ,musi byc osobiscie.masakra.

Gość aniaaaak
przepraszam za literówki!

Gość blubbberrryyy
No własnie :D Gdyby to bylo takie łatwe to kazdy by kasował konto przez neta jak na naszej klasie A tak ? Tobie wcisneli , ilus osobom tez, tak jak kolezance wyzej nie chca zamknac ,a ile takich ludzi jest? Niektorzy zapominaja a prowizja leci... co z tego ,ze konto zadarmo jak za karte biora ? Za niekorzystanie tez :O Ja mialam podobny cyrk z kontem w millenium , przy zamknieciu musialam zaplacic ponad 400 zl za prowizje :O tez o koncie zapomnialam

Gość aniaaaak
noo ja jeszcze doplacam do tego konta,cwaniaki. rozumiem z ejakies tam zabezpieczenia maja itp...ale kuźwa nie ma mnie tam dwa lata,nic sie nie dzieje na koncie,przeciez widza to,ale wlasnie musza zarabiac.mnie to trafia cos jak o tym pomysle. ale jak juz kiedys tam polece to pierwsze kroki skieruje do banku.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
autorka juz dawno je zamknela i zapomniala o tym watku

Gość na kafe pytać o takie rzeczy
gorzej niż FB... idź do banku i zapytaj albo sprawdź na ich www. trochę trzeba pomyśleć.

Gość bhjbvhjbtwrvrt
wlasnie, troche trzeba myslec i przeczytac, ze autorka pytala o to 10 msc temu :D

Gość doraaa
A nie można udać się do oddziału banku i zamknąć? Pytam, dlatego, że zastanawiam sie nad założeniem konta direct. A przeglądając opinie na temat kont inteligo i w mbanku są niekiedy spore problemy z zamknięciem kont

Gość gość
Przecież ING ma oddziały także w UK więc nie rozumiem podejścia autorki do tematu, wystarczy wyłączyć kompa i pójść do banku koniec kropka :/

Gość gość
Taak autorka czekała 2 lata na twoją odpowiedz :D :classic_cool:🖐️

Gość gość
A czy jest mozliwosc zamknąć konto założone w Holandii tutaj w Polsce?

Gość gość
??? Czy mogę zamknąć konto w Polsce, jeżeli założone było w Holandii w banku ING?

Gość gość
Nie mozesz zamknac holenderskiego konta bedac w polsce bo to nie ten sam bank. to tylko taka sama nazwa, a nic wiecej.

Gość Biskup Bankowy
Z założeniem konta jest jak ze ślubem. Wszyscy Cię namawiają, idziesz do klechty, albo urzędu i prstyk w sobotę masz żonę , męza. Ale jak się chcesz rozwieść oooooo! to już do sądu, i to nie najbliższego, tylko okręgowego, bo tylko sąd okręgowy może rozpatrywać najcięższe zbrodnie i rozwody. Na przyszłość, nie zakładać pohopnie żadnych kont. Kazda oferta założenia konta jest nastawiona na zysk Banku, a nie Twój. Mank zyje z Twoich pieniędzy. Zamknięcie konta to dla banku strata i będzie robił wszystko, żeby do tego nie dopuścić. ING nie jest jeszcze taki zły. Jest dość uczciwy i mało bezczelny. Pracują tam ludzie, z którymi idzie normalnie coś ustalić, bo w tych niektórych bankach pracują ludzie-automaty wciskający najgorsze dla klienta usługi.