Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doprowadzona do palpitacji

zatrudniona po znajomości, kto tak ma i wkurza go to?

Polecane posty

To mnie naprawdę doprowadza do palpitacji serca, ileż można wytrzymać i na to patrzeć? Lalunia chodzi jak chce, tylko dlatego, że jej matka, która też pracuje w urzędzie, zna się z naszym dyrektorem, no po prostu zgroza. Kasę ma największa z nas wszsykich, a pracuje najmniej, bo jej ciągle nie ma, jeździ w służbowe podróże załatwiać sprawy, które można przez telefon, czy faks, jak było do tej pory przez wiele lat :( niesprawiedliwe!! dziś z wielka łaską musiała przyjść do pracy, bo ja chciałam wolne, jak pokrzywdzona :o mam jej dość :(

Gość .,.,.,.,.,,.,.,.,,..,.,.,.,.,,
no takie życie,co zrobisz?:O zawsze tak będzie...

Gość tomi85
bo ona robi dobrze loda szefowi i mamusia też a Ty?

Gość a kto ci gwarantował że będzie
sprawiedliwie? Dziecko jesteś? Życie to dżungla i jak sama o siebie nie zadbasz to cię zjedzą. Więc nie marudź, tylko zrób coś, żeby i tobie było dobrze :)

Gość fgcgfc
Do kitu z takim czyms. Wcale Ci sie nie dziwe ze cos takiego Cie deneruje.

kurde, co jest z tym kafe? czy limit wieku dziś na kafe to 15 lat, co się porobiło do cholery? dziecko nie jestem i nie tackihc odpowiedzieć oczekiwałam, tylko normalnej rozmowy!

Gość fgcgfc
Ale rady. Zrob cos zeby i Tobie bylo dobrze. Co ma pojsc do lozka z jej przelozonym? dajcie spokoj z takimi radami. Poprostu Polska to chory kraj i tyle.

fgcgfc jedna normalna :)

Gość tomi85
a co my jej mamy doradzić tj polska tak było i będzie - wszystko po znajomosci niestety

Gość fgcgfc
Najgorsze jest to ze wszedzie ciezko dostac prace nie po znajomosci. Kurde po co oni robia te wszystkie rekrutacje? To jakas farsa. Dobrze ze mam swoja firme i jakies pieniadze z tego. Dzieki doprowadzona do palpitacji. Niestety kijem Wisly nie zawrocisz:(

Gość fghgfhfhfgh
zycie

Gość a kto ci gwarantował że będzie
no co może zrobić? Nakablować na szefa i posądzić go o nepotyzm? Jeśli uważa, że coś nie tak, to niech zmieni pracę a nie obgaduje inne pracownice. Zajmij się sobą i swoimi sprawami a nie sprawami innych i kablowaniem na nich. Sądzisz, że jak zrobisz raban, to panience każą więcej pracować, obniżą pensję albo wyrzucą? Co ci da takie wściekanie się? Tak było zawsze, jest i będzie i twoje nerwy niczego nie zmienią. A swoją drogą musi być z ciebie niezła plotkara skoro wiesz, że jej matka jest znajomą szefa. Skąd takie informacje?

Gość ja zostalam zwolniona
przez taka pizde. coreczka przyjaciele prezesa skonczyla prywatna uczelnie, nazwa i kierunek sa zabojcze, nie podam bo nie o tym mowa. w naszym miescie w kazdym razie jest to uczelnia dla odpadow - placisz to i masz tytul. przyszla na kilka dni do firmy, zrobila rekonesans co by chciala robic i padlo na kolezanke z kadr. Dziewczyna dostala wymowienie, nauczyla ja wszystkiego, pokazala co i jak z polecenia szefa. tamta popracowala kilka tygodni i stwierdzila, ze nudy. wiec padlo na mnie bo moja praca co wyzwanie. dostalam wymowienie, musialam tez nauczyc ja wszystkiego. ile mnie to nerwow kosztowalo to jeden Pan Bog wie (tluk jakich malo). na koniec, gdy przyszlam do firmy po papiery dostalam zjebe od eks szefa, ze laluni niczego nie nauczylam (tak powiedziala szefowi, bo bala sie przyznac, ze jest tlukiem i nic nie rozumie, chyba..). wyszlam statmad czym predzej, nie wiem jak dalsze losy pozostalych pracownikow... wiem jak sie czujesz, nie ty pierwsza i nie ostatnia. takie czasy..

skąd mam takie informacje, hehehe, ciągle ta matka przesiaduje u nas, kawkę popija z dyrektorem, trudno nie wiedzieć. chciiałam się pożalić, zostałam zmieszana z błotem. taki kraj. nie wszsycy sa wredni i nieuczciwi, np. ja. ale widze, zę inaczej się nie da w tym kraju

do ja zostałam zwolniona, ale chamstwo :O smutne to.

Gość fgcgfc
Przeciez to od razu widac po tym jak kto sie do siebie zwraca chociazby czy jest czyims znajomym.

fgcgfc, sama załozyłaś tę firmę, czy za dotację z unii? ja chciałam w tym roku składać z mężem, mam już wnioski i wszystkie dokumenty potrzeben, jechać i skąłdać

muszę teraz wyjść, ale będę za pół godziny :)

Gość eswferwte
wszedzie tak jest. U mnie w firmie pracuje babka ktora zaczela obciagac dyrektorowi i nagle po s zkole sredniej stala sie druga najwazneijsza osoba po prezesie . Oczywiscie i corunie do firmy sciagnela ktora zarabia duzo

Gość fgcgfc
Ze srodkow z UE.