Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika37

Slimitin Woman -

Polecane posty

Gość nika37

Witam !!! Która z dziewcząt połyka te tabletki one sa takie różowe i czy jest on skuteczny ???? prosiła bym o opinie ;)

Gość Gos45ka
Ja brałam po ciąży i schudłam łącznie 9 kg. I na szczęście nie wróciłam już do ciążowej wagi, nie miałam po nich efektu yo-yo.

Gość Jowita29
Slimitin nie jest najgorszy. U mnie sprawdza się też picie zielonej herbaty, która oczyszcza organizm z toksyn. Chyba najlepiej połączyć kilka metod, wtedy efekty są murowane. Schudłam 6 kg, ale to poczatek, chcę dobić do wagi 48 kg. Przy takiej czuje się najlepiej.

Gość Mcieja
Napiszę Ci co o nim znalazłam: "- CLA zawarty w preparacie działa także w ten sposób, że oprócz utraty tkanki tłuszczowej zapobiega jednocześnie utracie masy mięśni, dzięki temu jak już schudniemy, to mamy mięśnie które spalają zwiększoną ilość kalorii (do której wraca się po kuracji) i dzięki temu nie ma efektu jojo (zwiększenia wagi). Ponadto CLA znany jest też z korzystnego działania ujędrniającego skórę - to ważne, że jest taki składnik w preparacie odchudzającym, bo podczas chudnięcia skóra nie staje się "brzydsza - czyt. mniej jędrna. Ponieważ w slimitin jest wiele składników, ich działanie się uzupełnia, jest różne i preparat działa kompleksowo, to ryzyko wystąpienia efektu jojo jest tez dużo mniejsze niż w przypadku preparatów jednoskładnikowych."

Gość JolkKA
Według mnie tak. Nie biorę ich jakoś bardzo długo, bo dopiero od 3 tygodni, ale już widzę pierwsze efekty szczególnie po brzuchu. Po pierwsze: nie chce mi się tyle jeść i jakoś tak szybciej mi te kilogramy schodzą, niż jak go nie brałam.

Gość slimitinka
jestem zadowolona biore go od 3 dni i efekty juz pierwsze sa do tego dołaczyłam 10 min cwiczen i picie zielonej herbaty nie mam apetytu po nich czuje sie super nie to co po asystorze slim jak narazie spadło 2 kg polecam wszystkim

Gość gość
Ktoś jeszcze?