Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhjygdrggt

zostawic go czy nie?

Polecane posty

Gość yhjygdrggt

kochalam sie z chlopakiem , powiedzialam mu zeby uwarzał ,a on sie spuscil we mnie ,a 2 dzien mowie mu ze mialam dni plodne i ze moge zajsc w ciaze a on na to ze w tej chwili mam isc do lekarza po tabletki 72h , i sie wydarł , bardzo mnie to urazilo , zostawic go??? i prosze nie pisac glupich koment . bo nie tego potrzebuje teraz..

Gość a co to znaczy uwarzal?
po prostu nie zrozumial po takiemu

Gość yhjygdrggt
nie uwazal znaczy , ze skonczyl we mnie

rzuć chuja, najlepiej żyć bez faceta ja ze swoim zerwałam i mam spokój bo mi zaczął gadać, że po maturze mojej, chciałby abym zaszła w ciążę, głupi fiut!

Gość tomi85
zostaw go sama wychowasz dziecko

Gość Doti:)
Niestety ale taki chlopak jest wogole nie odpowiedzialny na twoim miejscu bym go zostawila nie bedziesz miala zycia z takim kolesiem

Gość RYH6U
POJMIJ W KOŃCU ŻE JESTEŚ TYLKO POJEMNIKIEM NA SPERMĘ - TWÓJ KOCHAŚ TEŻ TAK UWAZA

- stosunek przewrywany to nie metoda antykoncepcji - po co ci facet, ktoremu nie mozesz zaufac - wez lepiej tabletke bo tatus z niego nie bedzie najlepszy - szanuj sie dziewczyno!!!

zostaw go zupełny brak odpowiedzialności. To w okresie płodnym kochacie się bez zabezpieczenia? chcesz mi powiedzieć że oboje jesteście nieodpowiedzialni ?

To napewno nie jest prosta decyzja ale skoro facet pokazuje juz teraz jakim jest debilem to radzę ci podjąc decyzję i sobie go odpuścic. Lepiej wczesniej niz potem bardziej się męczyć. Pamiętaj, im więcej czasu upływa tym trudniej jest zostawić partnera i pozostają większe rany.

Dżizas. Laski. O czym Wy tu pier...? Dziewczę drogie - Ty normalna jesteś, że w dni płodne (i w sumei w każde inne) bzykasz się bez zabezpieczenia? Chyba, że chcesz faceta na dziecko łapać. Po drugie - a czego oczekujesz?! Latasz do kolesia z paniką, że miałaś dni płodne (o czym poinformowałaś go po fakcie), to JEDYNĄ rozsądną radą jest właśnie ta, którą Ci dał - leć po tabletki "po". Chyba, że bzykanie w dni płodne było zamierzone, bo chcesz zajść w ciążę i oczekiwałaś od chłopaka okrzyku radości.