Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 8latki:):)

Corka skarzyla mi sie ze kolezanka jej dokucza...

Polecane posty

..a ja powiedzialam corce ze jesli nastepnym razem ta kolezanka znow zacznie nia pomiatac by walczyla o swoje i jej wtukla. I stalo sie dzisiaj, moja corka uderzyla tamta dziewczynke plecakiem i dzisiaj gdy odbieralam swoje dziecko ze szkoly matka tamtego zrobila mi awanture a ja powiedzialam by lepiej wychowywala swojego bachora.

dobrze powiedziałaś. Kobiety muszą walczyć o swoje od małego, żeby jakieś inna wredna małpa nam nie namieszała. Teraz będą się bać Twojej córki

Gość i dobrze zrobiłaś autorko
:)

matka tamtej dziewczynki pracuje w agencji towarzyskiej, roznosi mleko dla personelu

u mnie w szkole też jest taka kurewka co na początku myślała, że mi podskoczy, dostała raz w szatni w ryja teraz siedzi cicho, trzeba walczyć!

Moja córka raz wje.bała nauczycielowi, jak postawił ją do kąta za zdejmowanie majtek podczas lekcji. Wytłumaczyła, że chce przyciągnąć Maciusia.

I czemucie podszywacie pode mnie? Boli was to ze moja corka pokazala ze jest nad ta mala suka gora?

moja corka chce juz nosic stanik,gdzie mam kupic taki stanik?

no ale gdzie bede siedziec?

Oleje podszywy! Tamtej suce sie nalezalo, gnebila moja coreczke. Teraz powiedzialam jej ze jak ktos zaczyna do niej glupio gadac, dokuczac jej niech od razu leje po pysku. W razie czego ja przyjde i jej pomoge. To samo wmawiam mojemu synkowi ktory we wrzesniu pojdzie do I klasy.

Niezła rada. Trzeba przyznać, że inteligencją się nie popisałaś. Rozumiem, że swoje przyszłe konflikty z córką również będziesz rozwiązywała pięściami.

boje sie o to, zeby tamta dziewczyna nie zgwalcila mojej corki

do autorki, to straszne co sie teraz dzieje w szkołach , ale ty jako dorosła osoba pozwalasz na przemoc, to po prostu nie do wiary, i do tego wyzywasz małą dziewczynkę od suk, pewnie swoje dziecko tez tak nazywasz, i inne osoby ze swojego otoczenia, jaki przykład dajesz swojemu dziecku, koleżanka twojej córki nie powinna jej bić ani obrażając czy jej dokuczać i to powinnaś wyjaśnić sama rozmawiając z nauczycielami w szkole, a ty co zrobiłaś kazałaś swoje córce pobić tamtą , na drugi taz weźmie nóż i się zasztyletują , pewnie była byś zadowolona, _PRAWDA,

Gość udziec......
Mala suka, chciala przesladowac moje dziecko. - hahahahahahahahahahahahaha

i z czego tu się śmiać, z patologii, potem oglądamy w TV, jak dzieci się zabijają, za przyzwoleniem rodziców takich jak autorka,

Gość gość
podobna sytuacja Moja córka oddłuższego czasu skarżyła się na kol. z klasy. Więc zapytałam Pani wychow.czy zauważła jakąś sytuację miedzy nimi ale tak jak podejrzewałam nic nie widziała. Więc zadzwoniłam do matki dziewdzynki i delikatnie zaptałam czy jej córka nic nie wspominała w domu? opowiedziałam jej całą historię a raczej wersję mojej córki a ona zaczęła opowidać takie rzeczy że aż nie wierzyłam że rozmawiam z tą osobą do której zadzwoniła( wyuczonej inteligentnej moim zdaniem mądrej). Powiedziała mi że sprawy załatwi się ząb za ząb zapytała mnie czy nie umie oddawać ,czy jak ktoś na kogoś powie że jest głupi itp. rzeczy że to nic złego nie ma w ogóle tematu albo że jest sz..tą. Przeżyłam szko gdy powiedział mi jeszcze że pewnie córka ją prowokuje a ona w samoobronie drapie ją i odpycha. Ludzie ja się wcale nie dziwię że już ośmiolatki popełniają samobójstwa jeżeli dorośli mają takie myślenie. W szkole pani psycholog wykłada lekcje na temat przemocy a mama uczy dziecko że ma bić i popychać innych. Albo ja jestem pusta albo ci ludzie pomieniali się na rozumy.