Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realistko-pesymistka

koniec? dać szansę? zrezygnować?................koszmar

Polecane posty

kobietki (bo do was pytanie).. mam chwilkę czasu więc piszę.. jestem z faetem 2 lata, zaręczyliśmy się. w 2012 miała być ślub.. miał być.. bo w piątek mnie perfidnie okłamał, poszło o kasę której niby mu nie oddałam.. nie wdaję się w szczegoły.. zranił mnie i dobrze o tym wie, ale juz za późno na przeprosiny mam taki paskudny charakter że mu nie zapomnę.. i już nie będzie między nami tak jak było nie prosze tu o radę, ale pytam czy któraś z was miała kiedys podobny przypadek? ciężka ta dorosłość...

czyli oddałaś, a on posądza Cie, że nie oddałaś?

kwestia taka że dał mi tą kasę i powiedział że to prezent. a parę dni temu wypomniał że nie oddałam.. nieważne z resztą co i jak... chodzi o to że skłamał, ale to tak strasznie że nie spodziewałam sie nigdy.. potem mówił że tak nie chciał powiedzieć, ale powiedział czyli myślał o tej kasie cały czas czy co?

Gość kgkjhgkhk
hehe, jas do siostry tez tak kiedys powiedzialem, zeby mi oddala ta kase, ktora jej pozyczylem kilka miechow temu, a ona mi przypomniala, ze ta kase jej podarowalem....i miala raCJE :d :p

będąc dzieckiem myśli się że jak się dorośnie to będzie miło, przyjemnie itp. rzeczywistośc kopie czasem w d***

Gość kgkjhgkhk
A poza tym, nie chcialbym miec takiej zrzedliwej baby jak Ty, bo powinnas to puscic miedzy placami. No chyba, ze zwiazek na pieniadze przeliczasz, a jesli tak, to jestes dziwka

Bycie dorosłym nie jest fajne. o nie. :( Cześć Czizas.

"A poza tym, nie chcialbym miec takiej zrzedliwej baby jak Ty, bo powinnas to puscic miedzy placami. No chyba, ze zwiazek na pieniadze przeliczasz, a jesli tak, to jestes dzi**a" ŻE CO SŁUCHAM??? nikt nie będzie mi wmawiał że nie oddaję kasy. jestem porządna i swoje długi oddaję... to chyba on przelicza wszystko na kasę...