Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria41

Jestem prostytutka,mecze sie psychicznie

Polecane posty

Nie uspawiedliwia Ciebie,ze majac co jesc wybralas droge prostytucji.Kazdy ma prawo do wyboru swojej drogi w zyciu,lepiej byc prostytutka i zarabiac marne pieniadze,niz koorwa i dawac za darmoche>

Gość meve de sore
nie no... :o a kto ci tam z dzieckiem zostaje? alfons? :o poza tym skoro wiążesz koniec z końcem ledwo, to równie dobrze mogłabyś pracować gdzie indziej, mniej zarobić, ale nie wydawać na tak drogie perfumy i nie wiadomo co.

Gość meve de sore
poza tym, nie wiem czy córka będzie zadowolona wiedząc jak pracuje jej matka. chyba,że weźmie przykład i sama zacznie też tak..

Gość Daria41
Tak sie sklada ze tutaj mama mi zostaje z dzieckiem!! a w polsce nie mial kto niestety

Gość Daria41
W maju jak otworza rynek pracy napewno bede szukac innej pracy, narazie jestem w takiej sytuacji ze musze tak pracowac. Moja corka ma dopiero 18 miesiecy, i zanim zacznie cos rozumiec zmienie zawod

Gość Krzysztof Imianowski
0/10! Prowokacja!

Gość profesjonalistazzz
Ja czegos nie rozumie, dziecko je perfumy, nie masz na mieszkanie, to po 3 miesiacach jeszcze cie nie wyrzucili??????????????????

Gość meve de sore
a mama wie czym się zajmujesz??? mam nadzieję, że 'zawód' zmienisz, powodzenia.

Gość Daria41
Zadna prowokacja, po co mialabym to robic, widocznie dla ciebie wszystkie tematy na forum sa prowokacja, proponuje zalozyc temat...prowokacja

Gość Daria41
Mama nie wie, mysli ze pracuje w restauracji

Gość Daria41
Dostaje, wieksze niz ci sie wydaje

Gość Daria41
To zadna lipa,dlaczego tak ciezko zrozumiec,ze na jedzenie,na dziecko,pieluszki itd idzie duzo pieniedzy.Ja nie twierdze,ze jest tragicznie,ale mam problemy z zaplaceniem za mieszkanie,bo raz jest dobrze,a zaraz zle i to takie popieprzone jest.A nie da sie odlozyc,kiedy non stop wyskakuje cos,za co trzeba zaplacic plus biezace potrzeby,a zapewniam,ze nie jestem zadna paniusia,ktora musi miec wszystko co najlepsze.

Napiwki to klienci wrzucaja mi do cipska i po dniu pracy jak zakrece dupskiem to brzecze jak skarbonka

Gość Daria41aa
Podszyw z czarnym nickiem to oczywiscie nie ja.Nie masz nic lepszego do roboty ,tylko zaczernianie sobie cudzych nickow??

Gość nkieorwsede
mam pytanie, spuszczają ci się w dziurę , normalnie i nie boisz się? Ty normalna nie jesteś!!! jak chcesz więcej zarabiać to musisz być stara i gruba z wielkimi cycami i cipą jak wiadro, taki jest gust tamtejszych facetów. I pomyśleć że niektóre kobiety wolą się zabić niż się kurwić.

Gość nkieorwsede
całujesz swoje dziecko? zbadaj się na hiv, wirusy wątroby- hcv, hbv, hpv, kiłę, rzeżączkę, chlamydie. Pewnie nie słyszałaś o tych chorobach nawet

Widzisz,caly dowcip polega na tym,ze wiekszosc prostytutek jest zdrowsza i bardziej czysta niz niejedna kobieta, chorob zadnych nie mam z prostego powodu,uzywam prezerwatyw,a skoro to slowo jest tobie obce,to proponuje,abys ty zrobil badz zrobila sobie badania, przynajmniej moje slownictwo nadaje sie do jakiejkolwiek dyskusji,natomiasttwoje co najwyzej do przydroznego baru.

Gość nkieorwsede
w ogóle jak śmiesz się wywyższać nade mną, myślisz że poprawny język cię wybieli? Ja się nie kurwię i nie potrafiłabym tego nigdy, i wiem co to kondom i jestem bardzo atrakcyjna, żeby nie było że zazdroszczę.

Gość nkieorwsede
czystsza, mam pewnie wszystkie odmiany hpv a jest ich 100 i nie dają objawów, ciągle się zarażasz na nowo ,guma tu nic nie da, poza tym nie wierzę że nigdy nie pękła. Ten wirus powoduje raka

Gość nkieorwsede
takich jak ty ludzi bez godności nie da się obrazić, nie masz pojęcia co to wstyd

Ja sie nad nikim nie wywyzszam,a skoro tak uwazasz,to widocznie masz jakies kompleksy.Nie uwazam sie za lepsza od innych,za gorsza tez nie, co do atrakcyjnosci,nie interesuje mnie twoj wyglad,chyba ze potrzebujesz dowartosciowania sie.Jesli jestes szczesliwa i nie musisz tak pracowac,to nic ,tylko pogratulowac,ale nie musisz wyzywac mnie ,bo to naprawde nie robi na mnie wrazenia,a tylko swiadczy o tobie.

Gość Daria41aa ale ty jestes
kurvvą wiec o co rzucasz ? Mają cie nazywać pania prostytutka czy co ?

Gość nkieorwsede
Chciałam się zabić z biedy a nigdy nie pomyślałam o kurestwie. Pocałuj swoje dziecko tymi ustami którymi robisz dobrze swoim klientom. Z tego co wiem tego się nie robi w gumce

Gość nkieorwsede
Szanowna Pani Prostytutko, taki jest ten świat jacy są ludzie