Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria41

Jestem prostytutka,mecze sie psychicznie

Polecane posty

Gość Rob44
Daj skarbie namiar na siebie

Gość Daria41
Daria, telefon: 000-000-001

Gość hej11=onatoja
pracujesz w niemczech jako prostytutka ??? heheehe. Wiesz co tobie to poprostu niechce sie pracowac dlatego sie kurwisz.Przeciez w Niemczech jest wiele pracy w ogrodnictwie jako sprzataczka czy pokojowka moglabys pracowac wiele polakow wyjezdza na takie prace, ale skoro ty wolisz sie kurwic to twoja sprawa, wspolczuje dziecku takiej matki

Gość Daria41
Sprzatac nie umie, a w ogrodnictwie ubrudze pazurki

Daria wiem jakie sa zarobki bo ja tez mieszkam w De. Na Kafeteri zadko mozna powaznie popisac,idioci z glupimi komentarzami zawsze sie znajda.

Gość Daria41
No wiec sama wiez jak jest, wszystkim sie wydaje,ze to jakies miliony,a nic bardziej mylnego.co do szczeniakow na forum,to nie zwracam na to uwagi.

Gość Daria41
No tak,jest to jakas opcja,ale nie chce byc od nikogo zalezna,poki co,jestem skazana na taka prace

Gość asiaaaaaaaaaaaa111111111
nie rozumiem...gdybym miała być już prostytutką, to chociaż kasę chcialabym z tego mieć niezłą, a jak ty ledwie wiążesz koniec z końcem to idź do normalnej roboty choćby za najniższą pensję, albo na zasiłek, na to samo wyjdzie...poza tym nie rozumiem prostytutek, które oddają kasę alfonsowi...facet na Waszych dupach doobił się porshe, może dlatego mało zarabiasz, bo alfons wszystko bierze...

Gość wyższa instytucja kafeterii
a ty nie mów do niej po niemiecku bo ona nie rozumie to tłumok jakiś ze wsi co peny unijne ssie dziewczyna ci napisała dzifko choć popiszemy na gg :D

Gość Daria41
Tlumok to jestes ty,widocznie twoje slownictwo nie wykracza poza to zaprezentowane powyzej i kazde slowo w obcym jezyku jest dla ciebie psychicznym wyzwaniem,bo niestety,nie radzisz sobie ze swoim brakiem mozgu.

u mnie mózg na miejscu :D ale tobie te tureckie fiuty już dawno twój mózg nosem wypchały :P:D:D

Gość Daria41
Tureckich fiutow nie tykam, a ty z resztkami mozgu i tak tego nie pojmiesz

zamiast z nią porozmawiać i doradzić ...to na nią najeżdżacie a do autorki : nie myślałaś o tym żeby iść tam do normalnej pracy...zawsze to lepiej dla ciebie i córki ?? jak dobrze znasz niemiecki ??

Gość Daria41
Myslalam o normalnej pracy,znam bardzo dobrze angielski,niemiecki raczej komunikatywnie,przynajmniej nie na tyle,zeby moc o wszystkim swobodnie rozmawiac.caly czas sie zastanawiam.

Gość Daria41
Ty bezmozgu, podszywaczu, jak ci sie nudzi idz do piaskownicy

jeżeli znasz w małym stopniu niemiecki to już jakiś plus .... może poszukaj jakiejś pracy w restauracji np. pomoc w kuchni.... lub też w firmie produkcyjnej

jak masz alfonsa to bierzesz wszystko i nie wciskaj tu ludziom pierdół czarnych też obsługujesz:D myślisz że ktoś co uwierzy że warunki stawiasz:D:D poszłaś w życiu na łatwiznę i ja osobiście okazuje ci pogardę mam nadzieję że dzieciaka ci odbiorą bo to ostatecznie trauma na całe życie mieć matkę kuurwę nawet niemiecką kuurwę:O

Gość manuela31
Masz jakies dobre namiary??? bo u mnie cienko

Gość Daria41
w restauracji to cholota pracuje , co mam kurde robic za 1000 euro miesiecznie? a parfuma za co kupie?

Gość Daria41
Nie jestem niemiecka kurwa tylko polnische hosstese, a dziecka nie maja podstaw odebrac

Daria 41.."Dodam ze stac mnie na coco chanel za 100 euro, ale ch*j, dziecko ma co jesc"nie rozumiem Ciebie ,masz wyrzuty sumienia a jednak wnioskuje ze lubisz to poniewaz mozesz sobie pozwolic na flakon perfum i na lepsze jedzenie.jak juz byc prostytutka to takiej klasy,zeby opiewac w kokosy i wszystko the best a nie taka,ktora nie ma za co zalpacic za mieszkanie...oj slabniejsz w tej dziedzinie:):):):)

Gość Daria41
Ty idioto, widze ze masz ciagotki do turkow!! czyzby cie jakis zawiodl? masz traume? to wspolczuje ,allach jest z toba

Gość Daria41
Nie ja slabne, tylko rynek sie psuje

slaba jestes w tym co robisz...jednorazowka:):)Daj z siebie wszystko,a zaobaczysz jaki bedziesz miala popyt na rynku:):):):)Dobra prostytutka,to sprzedaje i wciaz to ma,a jak tak dalej pojdzie,to bedziesz doplacac do interesu:):):):):)

Gość afrodyta654
Ja tez tak robie, i wiem ze ciezko

Gość Helmut55
Ile bierzesz za numer?? sa jakies promocje?? wiosenne np.

Gość a napisz ilu miałaś afrodyto
klientów,podnieca mnie to.