Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wpisana w zyciorys

help!co z nimi zrobic?

Polecane posty

moze tutaj ktos cos doradzi :O no dobra w skrocie.mam faceta 3 miesiace.od miesiaca mnie olewa.nie widzimy sie,kontakt telefoniczny tylko sluzbowo.zlapalam go kilka razy na klamstwie.z pewnych wzgledow jestem z nim zwiazana :O (nie bede wnikac o co chodzi) mam przyjaciela.przez ostatni miesiac poswiecil mi wiecej czasu jak moj facet.duzo rozmawiamy.oboje mamy przeszlosc.on nie robi sobie zadnych nadzieji.ot zwykla relacja kolezanka-kolega.zna moja sytuacje i ze jestem w zwiazku takim a nie innym. i co teraz?z jeden strony mam dosyc takiego zycia z facetem,ale jestem jakby z nim zwiazana :O.na przyjaciela zawsze moge liczyc ale nie chce go wpedzic w klopoty i wez badz czlowieku madry i zrob tak zeby bylo dobrze 😠

Jeśli jesteś z chłopakiem, to bądź mu wierna. Jeżeli chcesz być z przyjacielem, to rzuć obecnego chłopaka.

master gdyby to bylo takie proste to juz bym to zrobila :O tyle ze ile czasu mozna czekac az sie facet zainteresuje?ze sobie "przypomni" ze ma dziewczyne? z przyjaceilem tez nie jest prosta sprawa.niby chciala bym ale sie jednak cos mnie powstrzymuje. ech sie wkopalam 😠

bianca nie bede mowic jakie.nie jest to dziecko.niby da sie to jakos rozwiazac.mysle ze powazna rozmowa by cos dala tyle ze moj facet kazda rozmowe ucina "jak ci sie nie podoba tosobie zmien,ale pamietaj jak zaczniesz wojne to ja bedziesz miala i pozalujesz"

Hmm to raczej zadnej rady nie dostaniesz, bo widac sa jakies dziwne powody, dla ktorych nie mozesz go po trzech miesiacach zostawic. Dlugi ? Prochy ?

Ok, czyli lewe towarzystwo... mimo wszystko nie widze przeszkody, ktora po 3 miesiacach zwiazku przeszkodzilaby w rozstaniu...

no niby tak.pogadam z nim rozjedziemy sie itd.wszystko ladnie pieknie tyle ze zwiaze sie z kims innym i ta osoba moze miec nie przyjemnosci takie a nie inne.a po prostu nie chce kogos w to pakowac zeby cierpial.sama tez nie chce byc

jakie nieprzyjemnosci ? jestes za jakims zafajdanym gangsterem ? chyba wiedzialas w co sie pakujesz ?

bianca no po prostu nie przyjemnosci.nie no gangsterem gonazwac nie moge :P ale jego "braciszka" jak najbardziej :O niby widzialam jakie to towarzystwo ale oki.facet w porzadku dam rade.tyle ze facet okazl sie idiota.nie takim go znalam wczesniej.odjebalo mu po prostu w ostatnim czasie :O

Gość jesteś z facetem który
cie ewidentnie ma w dupie a nie możesz się z nim rozstac bo się będzie mścił ? To trochę nie logiczne , jak facetowi nie zależy to co sobie będzie smród robił , jemu chyba wasze rozstanie byłoby na rękę ?

no niby by mu bylo ale jednak cos jest nie tak w jego zachowaniu.musze to jakos rozegrac na spokojnie.przede wszytskim musze sie z nim spotkac a to juz nie lada wyczyn :O bo jego dorwac to sztuka

No coz, dla mnie sprawa jest jasna, zostawiam debila i koniec. W zyciu bym miesiac nie czekala, az facecik laskawie znajdzie chwile zeby sie spotkac. Szybko bym mu reka pomachala na dowidzenia i tyle.