Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gumi90

Zdradziłam-co zrobic???

Polecane posty

Gość Gumi90

Witam!Potrzebuje pomocy:( Poznałam pewnego chłopaka w lutym tamtego roku byłam z nim szcześliwa ale zawsze myślałam o swoim byłam był moją miłoscią i to pierwszą zawsze myslałam że on był tym jedynym.Po ok 9 mięsiacach napisał byly i zaczeło się nie wiedziałam którego wybrac mając chłopaka całowałam się z byłym i doszło do czegoś wiecej ale się z nim nie przespałam. powiedziałam mojemu chłopakowi że się z nim tylko całowałam strasznie to przezył ale wybaczył ale nie powiedziałam mu nic wiecej a teraz nie chce życ z w nim w kłamstwie:( Kocham swojego chłopaka bardzo i chce z nim spedzisc reszte zycia ale nie powiem mu prawdy bo go zranie wiec chce odejsc... ale to nie koniec historii. w Sylwestra zerwaliśmy i daliśmy sobie czas na przemyślenie czy chcemy byc razem. A ja poznałam chłopaka i się z nim przespałam czy to zdrada jest jak nie byłam z nim a teraz chce byc i to bardzo co ja mam zrobic... Chyba musze odejsc bo nier chce go wiecej ranic.Bardzo Go kocham i wszystko spieprzyłam. Zachowałam się idiotycznie. Co mam zrobic odejsc, zapomniec, powiedziec prawde??? potrzebuje rady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować