Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pupik

On ze wsi, ja z miasta - Czy to ma sens?

Polecane posty

Jestem z chlopakiem od roku. On mieszka na wsi a ja w miescie. Widujemy sie w weekendy bo on pracuje. Przyjezdzam do niego. Ogolnie wszystko jest dobrze kocham go a on mnie. Ale zauwazylam ze duzo nas dzieli. Roznice kulturowe czy jak by to nazwac... czuje ze nie jestem dla niego odpowiednia, ze taki zwiazek jest skazany na straty. Co o tym myslicie? Taki zwiazek ma sens? A moze ktores z was jest w takim zwiazku?

pokaz mu jak Ci zalezy, przerzuc obornik czy cos tam

Gość ewella2
W każdym związku najważniejsze jest żeby umieć się dogadać , jeżeli nie da się to lepiej sobie odpuścić.

Gość brunetka wieczorową porą......
ale konkretnie co was różni ? przecież ludzie ze wsi też są wykształceni (niektórzy bynajmniej)

przecież ludzie ze wsi też są wykształceni (niektórzy bynajmniej) Ty bynajmniej nie

naprzyklad nie raz nie wiem o czym rozmawiac z jego rodzicami albo z nim samym... pochodzimy z roznych swiatow .

Gość ewella2
może on własnie nie należy do wykształconych i to ją boli? Nie każda chce prostaka...

Gość mentalnosc ludzi ze wsi
jest nie do zaakceptowania , przez kogos kto w takim malym,zamknietym środowisku sie nie wychowal jak ktoś zna ludzi ze wsi to wie o czym pisze

Nie boli mnie to ze nie jest wyksztalcony bo sama jestem po zawodowce

czizas pewnie tak jak Ty to nie jestem wykształcona ale podejrzewam że z kulturą osobistą to nie masz NIC DO CZYNIENIA PS: mieszkam wsi Sopot -od zawsze ale znam mase ludzi którzy pochodzą ze wsi ,oczywiście aby się dokształcić wyjeżdżają i są naprawdę fajni a słoma z butów im nie wystaje są też oczywiście typowe buraki którzy mają swój zacofany świat a są typowe mieszczuchy którzy przeprowadzają się na wieś

ale znam mase ludzi którzy pochodzą ze wsi ,oczywiście aby się dokształcić wyjeżdżają i są naprawdę fajni a słoma z butów im nie wystaje powiedz to autorce, moze wplecie watek obuwniczy w kolejne prowo

Moj chlopak wypomina mi w klotniach ze jestem miastowa wiec jemu chyba tez to zaczyna przeszkadzac

spytaj się czizas co masz robić ON będzie na pewno wiedział jest taki mądry i oczytany marnuje się chłopak na forum ;-)

marnuje się chłopak na forum tym bardziej ze to kobieta

nawet bardzo złośliwa kobieta

Gość anna wlkp
ja jestem w takim związku od 8 lat i jest git:) wystarczy chcieć bo bywało różnie raz z górki raz pod górkę

Gość Agentka csi
o matko ludzie jacy wy jestescie nieszczesliwi, czy wiecej niz 5% spoleczenstwa wie co to zwiazek????? tylko bzykanko i lzy?! on ze wsi ta z miasta, czy to ma sens? ona blondynka on brunet - czy bedzie zdrada?, on leworeczny ona praworeczna - czy pasuja do siebie???? roznice kulturowe????? wiesz co to jest?

Agentko dokładnie się z Tobą zgadzam "robienie z igły widły "

Gość to nie ma sensu
i to nie dlatego, że Ty z miasta, a On ze wsi. Tylko dlatego, że jego pochodzenie Tobie przeszkadza. Zostaw Go dla takiej która będzie go warta!

Czyli rozumiem z tego ze uwazacie ze taki zwiazek nie ma sensu... I bez zLosliwosci - wstaliscie lewa noga? Oczywiscie nie mowie o wszystkich.

Gość akurat to czy miasto czy wies
nie ma znaczenia, raczej chodzi o zaineteresowania, o poziom intelektualny - im wiecej wspolnego, tym lepiej