Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikakikka

Czy wybrałyście juz imię???

Polecane posty

Gość Kikakikka

Ja właśnie zaczęłam się zastanawiać nad imieniem dla mojej małej fasolki, moze to za wczesnie jeszcze ale znajac moje niezdecydowanie to czasu mi braknie :) A wy macie juz wybrane imiona dla swoich dzidziuchów?? Ja zastanawiam się nad Jagną albo Anielką dla dziewczynki i Miłoszem dla chlopca

Gość moja córeczka...
będzie Anna

Gość aaaniiaa
syn Aleksander

Gość .-Evi-
syn Kosma

Gość Kikakikka
Aleksander mi sie tez bardzo podoba w sumie mozna mowic Aleks Olek fajne imie :)

Gość Kikakikka
ja zawsze myslalam ze Kosma to damskie imie ale ostatnio przegladalam na necie imiona i sie zdziwilam ale tez bardzo ladne imie :)

Gość pytanie hop
Nie i nie wybieram, bo żadne mi się tak na prawdę nie podoba, ani nie wiem jakiej płci będzie dziecko. Coś czuję, że dostanie jakiekolwiek imię po kimś z rodziny i tyle. Nie rozumiem tej całej ekscytacji imionami. Imię jak imię, to osobowość gra rolę. 🖐️

Gość Kikakikka
dla chlopca jakos nie mam za bardzo pomyslow w ogole nie chce tez jakiegos bardzo wymyslnego imienia ale tez nie chce takiego typowego jak np Piotrek czy Łukasz

Gość Panikara jakich mało
Ja też myślę o Aleksandrze ....Ale boję się, ze będzie tak samo jak z Jakubem i Julką, bo imię coraz bardziej popularne...Czy tylko mi się wydaje?

Gość Kikakikka
Mirelka mi sie podoba, ja bym chciala zeby do nazwiska tez pasowalo fajnie

Gość wero NIKA
syn Maksymilian :)

Z Twoich typów co do dziewczynki nie podoba mi się żaden, Miłosz natomiast mnie się podoba, ale to przecież rzecz gustu - 5 osób napisze ze ładnie, 5 że brzydko i co ?

Gość Kikakikka
no wlasnie zeby pozniej nie bylo tak ze sami Aleksandrzy beda wokół :D

Gość Kikakikka
podoba mi sie tez Marika ale nie wiem czy nie za bardzo przesadzone

Gość Kikakikka
Maks tez śliczne imie :)

Ale bo to utrafisz za modą? ;) Siostra dała synkowi na imię Kuba i teraz żałuje, ale wtedy nie było takie popularne!

Marika ładniej niż Mirella

Gość Kikakikka
boje sie ze dziecko bedzie mialo juz 5 lat a ja dalej sie bede zastanawiac :D ciezki wybor duzo jest ladnych imion no i nie chce tez zalowac ze dalam takie a nie inne albo zeby dziecko mnie potepilo za imie jakie mu dalam

Gość Kikakikka
mi sie nie podoba dla chlopca Kajetan zdrobniale Kajtuś, moze dlatego ze ktos z bloku mial psa ktory sie tak wabil

Gość aaaniiaa
ja już jestem mamą Aleksandra :) i powiem Wam, że długo zastanawialiśmy się nad imieniem. Myśleliśmy o Kacprze, ale doszliśmy do wniosku, że imię fajne dla chłopca, ale dla dorosłego mężczyzny już nie koniecznie. Jakub - kilku w rodzinie i wśród znajomych. Nie chcieliśmy jakiegoś bardzo popularnego imienia, ale też nie wymyślnego. Zdecydowaliśmy się na Aleksandra :) i nie wiem czy to moje wrażenie, czy zaczęłam bardziej zwracać uwagę na chłopców o tym imieniu, ale faktycznie też momentami mam wrażenie, że imię zrobiło się popularne ;) co prawda w naszym otoczeniu najbliższym brak Aleksandrów, ale może dlatego, że wśród znajomych jest wysyp córek - i co druga to Aleksandra ;) albo Zuzia albo Maja :D

Gość Kikakikka
Wiera mi sie podoba tez ale to chyba jakies ruskie imie, ja bym chciala jakies staropolskie mniej spotykane

Gość aaaniiaa
Kikakikka nie dziwię Ci się - ja też miałam problem z imieniem. Szczególnie dla chłopca ;) każde z kimś mi się kojarzyło (niekoniecznie pozytywnie). Dla dziewczynki mieliśmy tylko jedno Gabrysia. Natomiast od początku ciąży przeczuwałam, że będzie chłopak, lekarz to potwierdził i jest syn Aleksander :)

Gość aaaniiaa
Kajetan też ładnie :) i nie jest aż tak popularne. Moi znajomi spodziewają się dziecka i póki co na tapecie jest imię Oleg :)

Hej :-) Ty dopiero fasolkujesz :-) ja juz koncowka. Córa bedzie miała na imie Amelia - zdr. Amelka :-) Moze i za wczesnie sie nad tym zastanawiasz, ale kazda kobieta dowiadujaca sie o tym, ze jest w ciazy zastanawia sie co pierwsze nad płcią a potem zaraz nad imieniem :D Anielka, tez ładne imie, zastanawiałam sie nad nim, prababcia miała tak na imie, ale za bardzo imie kojarzy mi sie z aniołem hehe Amanda - źle pisza na temat tego imienia, więc pozostał AMELKA :)

Gość Kloe1982
synek Alan

Alan - bardzo ładne imie :-) ja jak bym miała synka, tez by miał na imie Alan Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamusie !!!

Gość synek michał,
córka Milena, Emilia lub Blanka

Gość ajijajaja
Dziewczynka Lilianna, Róża chłopiec Luka, Ilan, Maksymilian . To moje typy :P