Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrajadabra

Ciesz się małymi osiągnięciami ;)

Polecane posty

Gość abrajadabra

Dużo ludzi ma niskie mniemanie o sobie; uważa, że nic w życiu nie zrobiło, niczego nie osiągnęło... ale to nieprawda. Nie trzeba przecież założyć firmy czy postawić sobie mega chatę żeby móc czuć się kimś. Przecież małe osiągnięcia są równie ważne. Jeżeli masz doła; twierdzisz, że jesteś nikim, patrzysz z zazdrością na innych- spójrz wstecz i pomyśl o swoich osiągnięciach :) Zmotywuje Cię to do osiągania kolejnych celów i podwyższy Twoją samoocenę. A więc czym Ty możesz się poszczycić? Co już w życiu osiągnąłeś? Co zamierzasz osiągnąć? ;)

cwiczysz przed szkoleniem dla przedstawicieli handlowych?

Gość ewella2
Ludziom zawsze się wydaje , że po drugiej stronie jest bardziej zielona trawa i nie zwracaja uwagi na swoje osiągnięcia albo porównują je z osiągnięciami innych-zwykle z kiepskim skutkiem.

Gość abrajadabra
Hm... ja jestem na tyle młodą osobą, że nie mam zbyt wielu osiągnięć... ale na pewno mogę się pochwalić tym, że: * zdałam maturę :D (a nie było wcale tak łatwo, bo większość przedmiotów zaliczałam na poziomie rozszerzonym), * za drugim razem zdałam prawo jazdy, * jestem na wymarzonym kierunku- filologia angielska i mam już ponad połowę licencjatu za sobą ;) * dorobiłam się własnego samochodu, A w najbliższym czasie planuję: * zmienić pracę, * spędzić urlop w Turcji, Tunezji albo Egipcie ;)