Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłłłłłłamana

Jak zmieniło się Twoje ciało po ciąży?

Polecane posty

Gość załłłłłłłamana

Jak w temacie. Ja przed ciążą ważyłam 45 kg, rok po urodzeniu dziecka 55. Rozstepy na udach, brzuchu, piersiach. Żylaki. Seks przestał sprawiać mi przyjemność. Gdybym miała decydować drugi raz, nigdy bym nie zaszła w ciążę. A jak było z wami?

Gość załłłłłłłamana
up

Gość kizi mizi mizi miał
nie wiem nie bylam jeszcze w ciazy.

Mam to szczęśćie, że się zmienił tylko brzuch, ale szybko powrócił do normalnego wyglądu... Ciąży nigdy nie żałowałam i poza zmęczeniem w pierwszych tygodniach życia dziecka, nic złego mnie po porodzie nie spotkało :D

Gość załłłłłłłamana
TaMiła zazdroszczę, a jakie stosowałaś kosmetyki? Ja głównie z Musteli i zwykłą oliwkę, a mimo to nie pomogło.

Gość klaustrofobiczna_kluska
rozstepy wszedzie...oprocz brzucha ;) wiekszy biust. kilogramy juz sobie poszly (a szkoda). ogolnie nie jest zle no ale wiadomo ze bywalo lepiej.

W zasadzie to jak mi się przypomniało to czasem użyłam oliwki na brzuch, takiej zwykłej z nivei ;) Jakoś nie myślałam o tym co będzie z moim ciałem po ciąży, nie wiem czemu.

Gość iloveya
Ja jestem miesiac po porodzie... Przed ciaza wazylam 48kg, w dniu porodu 61 kg a teraz jest jakies 55kg ;/ chociaz ogolnie jestem szczupla, ale meczy mnie ten flak na brzuchu...i kreska...chociaz juz jest coraz lepiej... No i troche biodra mi sie poszerzyly i tylek bardziej wystaje :P ale to wszystko da sie ogarnac ;) a cwiczysz regularnie jak juz minal polog? Ostatnio gadalam z kumpela, ktora rok temu urodzila i mowila, ze jedynie z brzucha ciezko jej zrzucic wszystko... Mi sie moja figura tez nie podoba, ale dla takiego malenstwa warto :) teraz ide na miesiac z nia do szpitala:( ale jak wroce, to od razu zaczynam cwiczyc...

Gość izia87
ja przed ciaza 53 kg po 57 i jestem zadowolona roztepy tylko na biodrach,i został mi troche brzuch ale to da sie zrobic ogólnie bardziej mi sie podoba ciało po ciazy:)jest bardziej kobiece a nie jak u 17 dziewczynki.

Gość strach@duszy
przede mna dopiero to wszystko, 6 miesiac, boje sie ze sie rozlece przy porodzie, boje sie bezrobocia, boje sie ze bede gruba i bede miala po ciazy flak a nie brzuch