Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakqsiuqsiu

Panoszą się... Już mam dość

Polecane posty

Gość hakqsiuqsiu

Witam. W gimnazjum miałam bekę z jednego kolesia. Tępawy, nie zdał chyba z 3 razy, a mniemanie miał o sobie, że hoho. Wysyłałam mu liściki z podtekstami, że niby fajny i mi się podoba. Muszę dodać, że był (nadal jest) on chłopakiem mojej koleżanki z byłej klasy. On wszystko jej pokazał i od tamtej pory, gdy widzę ich razem, to się ze mnie nabijają. Ja oczywiście zlewam, ale czuję te szydercze spojrzenia. Chyba naprawdę uważają, że moje intencje były szczere :D Co mam robić? Pozostawić ich w tej błogiej nieświedomości, ignorować ich śmiechy czy może sama zacząć się śmiać? Tak, problemy gimgówna :d Liczę na wyrozumiałość.

ooo losie ;p ja wiem ze teraz to Twoje glowne problemy, ale to NAPRAWDE MINIE ;P przyjdzie doroslosc i te sprawy beda Cie smieszyc ja także bym ich wyśmiewała, zdziwili by sie troche ;P

Gość boooooooooom
smiej się z nich :D

Gość hakqsiuqsiu
Tyle, że to już 3 rok się ciągnie...

Gość hakqsiuqsiu
Zresztą ja nie robię z tego problemu :) Widziałam różne posty tutaj, bardziej inteligentne lub mniej, więc postanowiłam zaryzykować ;)

Gość maturks4
Wcale się nie dziwię, że z ciebie szydzą. Jak ktoś na własne życzenie robi z siebie wariatkę i się podkłada, to potem musi być przygotowany na to, że za wariatkę ogół mieć ją będzie

pamietam moje problemy z gimn :D ale teraz sie z tego smieję heheh

Gość hakqsiuqsiu
No cóż, trzeba mieć odrobinę samokrytycyzmu, żeby domyśleć się, że to jaja xD