Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika 0000000

Opiekowałam się Jego dzidzią a teraz się zakochałam.

Polecane posty

Gość Dominika 0000000

Chciałabym teraz zamieszkać z Nimi, ja mam 17 lat, On jest starszy ma 31. Sam wychowuje Julcie, matka - byli ze sobą dwa miesięce, dopiero po urodzeniu powiedziała mu, że mają dziecko, potem zostawiła półroczną i uciekła za granice. Dzidzia jest wspaniała, ma już półtora roku, ja się opiekuje od prawie roku - chce byc z nimi na zawsze, chce się Nią opiekować, i chce by On był ze mną i troszczył się o Nas. Dzięki Niemu czuje się bardziej dojrzała, wydoroślałam nie mam już takich kompleksów. Byłam kiedyś strasznie zamknięta w sobie, nieśmała i wstydliwa, strasznie przeżywałam co ktoś o mnie złego mówił, teraz to już nieważne. Czuje, że w końcu ktoś mnie kocha i docenia. Jak to powiedzieć rodzicom, że chce z Nim zamieszkać? Mama go zna i lubi, mieszkamy niedaleko siebie, opiekuje się też często Julcią przed popołudniami jak ja jestem w szkole, tak sobie uzgodniliśmy bo ja popołudniami i wieczorami a także w wekendy - chce być jak najwięcej z nimi Dominika

Gość bez pytań
gówniarze się przewróciło we łbie. Dla niego idotko jesteś takim samym dzieckiem jak jego córka. Powiedz mu czego chcesz,a sama się przekonasz :o

Gość a co on na to?
tez tego chce? Mowil ci?

Gość Misza xo
Niby w milosci nie patrzy sie na wiek .Ale on jest ojcem.Pewnie jak zdecyduje sie na zwiazek wybierze kogos kto bedzie i matka dla malej.Moze sie obawiac, ze za pare lat stwierdzisz, ze sie nie wyszumialas i chcesz to nadrobic....

Gość Misza xo
Dodam jeszcze, ze jego rodzina i przyjaciele na pewno beda mu odradzac...masz pod gorke...no i rzeczywiscie sama jeszcze jestes dzieckiem...

Gość pitu pitu pitu pitu
a ladna jestes? bo jak tak, masz spore szanse :) sama mam faceta lat 40, a mam 22

Gość Dominika 0000000
kochaliśmy się już, uwielbiam jak On mnie dotyka, całuje i pieści sądze, że On też do mnie coś czuje

Gość Dominika 0000000
spadaj podszywie - ja jestem prawdziwa :):) a seks był wspaniały

Gość niewiadomaniewiadoma
Ale to on zaproponował, że chce, żebyś z nim mieszkała? Skąd weźmiesz pieniądze na rachunki? Za co się utrzymasz skoro się uczysz?

Jesli on chce tego tak samo bardzo jak ty, i ty tez musisz byc tego pewna .to mozecie spróbowac . ja mam 22 lata i jestem z kims juz trzy lata On ma 34 i jestem szczesliwa . przez te trzy lata kocham go tak bardzo jak na poczatku, ale na poczatku było trudno jak go poznałam miałam 17 lat przez dwa lata kochałam go i starałam sie o niego .on bał sie zwiazku z młodsza ale jak miałam 19 lat zaczelismy byc razem, i teraz za rok planujemy ślub :)

Gość bo ja chcialabym wiedziec
a na czym polegalo to staranie sie? jak go zdobylas Magda199?

Gość Dominika 0000000
my już prawie mieszkamy razem, bardzo często jestem całe wekendy u Marka z Julcią Nie wiem natomiast jak to powiedzieć rodzicom i co Oni na to Jak im to powiedzieć?

widziałam na poczatku ze mu sie podobam i on dawał mi to do zrozumienia tylko nic poza tym czasami czesc , krótka wymiana zdan , trzymał mnie na dystans ale ja sie nie poddawałam i przez te dwa lata starałam sie byc blisko niego , nie chciałam niczego na siłe ale dawałam mu do zrozumienia ze nie jest mi obojetny az ktoregos pieknego dnia zaprosił mnie na kolacje ,romantyczna :) i chwycil mnie za rece i zapytal sie czy bede z nim :) i upewniał sie chyba sto razy czy napewno go nie zostawie :)