Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenaszukajaca

prosze o podpowiedzi - rozwód???

Polecane posty

Gość magdalenaszukajaca

Witam prosze o rade jakies podpowiedzi co mama robić. jestem meżatka od 4 lat mój mąz się wachał i chciał odejsc jakies pół roku temu odemnie do swojej pierwszej miłości ale ona jest meżatka i nie chciała się rozwiesc. Mąz zapewniał mnie ze zakonczył tamten romas i nie mysli o odejsciujuz ALE ja wczoraj przeczytałam smsa od niej do niego cyt. "wacham się ale może spróbuj byc szcześliwy z żona " On zapewnia mnie ze nie ma z nia kontaktu i się zakończyło tamto. wacham sie czy mu powiedzieć ze pzreczytałam tego smsa i chce zakoćzenia romansu lub rozwodu, czy powiedziec ze wiem że nie skączył romasu ale nie mówic skąd to wiem i zarzadać rozodu, czy dać mu możliwośc wytłumaczenia.....

Gość aha i achhhhhh
umysłowo jesteście na jednym poziomie, wygra ładniejsza albo lepsza w łóżku. czekkaj na decyzje tamtej, bo widać sama nie umiesz jej podąć. Żenada. Nigdy bym nie pozwolila, zaby ktoś decydował za mnie czy mój mąż ma być ze mna czy nie. :o

Gość magdalenszukajaca
czyli raz wybaczyłąm o raz a za duzo a teraz juz rozwód bez tłumaczenia, bo juz nie nie ma czego wybaczać ??????

Gość magdalenszukajaca
a przedewszystkim to niechce z nia walczyc bo preblemem jest tu mój maz i to on zawinił - nie raz bo tylko tyle umiem chyba wybaczyn a dwa razy....

Gość Jest cos takiego jak cena mini
Ja bym zlozyla pozew o rozwod z orzekaniem o winie. I niech sie teraz tlumaczy przed sadem. A oczywiscie dowod bym skopiowala. Rozumiem ze jeszcze go kochasz i dlatego sie wahasz, ale moim zdaniem to malzenstwo jest nie do uratowania, skoro maz tak naprawde na pierwszym miejscu stawia dawna milosc a tobie mydli oczy i traktuje jako zapchajdziure :( Przykro mi, ze trafilas na takiego typa, trzymaj sie cieplo i nie poddawaj!