Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szperaczka

Allegro-jak dodac zdjecie?

Polecane posty

Gość szperaczka

Chcialabym dac ogloszenie na allegro ale nie wiem jak dodac tam zdjecie.Wpisuje tresc ogloszenia,wybieram szate graficzna i dalej nie umiem :(Niech ktos cierpliwy mi to wytlumaczy :(

Gość szperaczka
pomocy!!!!

allegro --> moje allegro --> wystaw--> 1.wybór kategorii (format, kategoria, szablon) klikasz dalej -->2. Dane przedmiotu i tu wpisujesz tytuł, parametry, opis... zdjęcia ( jest"dodaj własne zdjęcia" na to klikasz i wczytujesz z kompa).. opcje wysyłki,cena i inne takie - klikasz dalej --> pogląd i potwierdzenie - klikasz dalej i gotowe Jeśli masz dużo zdjęć to wrzucasz je w opis przedmiotu. Tzn kody html. Zdjęcia wrzucasz na fotosika i tam pod każdym będziesz miała pobierz kody - w tym między innymi kod na aukcje internetowe który kopiujesz i wklejasz do "opis przedmiotu" Starałam się w miarę łopatologicznie to opisać :)

Gość ghnfgnh
A slyszeliscie o aukcjach typu wymiana przedmiotu na przedmiot, anie przedmiot za kase ? Ja ostatnio natrafilem na ciekawy portal aukcyjny zobaczcie tutaj http://server.netsales.pl/z/16541/CD6816 Na poczatek dostajesz 200 punktow i wszystko jest w pelni darmowe. Napiszcie co o tym myslicie.