Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analityk rynku matrymonialnego

Kobiety mają same wymagania - w zamian dają niewiele... taka prawda

Polecane posty

Gość do analityka
A jak to sobie wyobrażasz tu się jedno z drugim wyklucza: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1 -- 'Kobieta powinna być ładna , nie byc glupia jak pień ,ale inteligentna tez nie , facet ma dominować . Moze nawet byc bez szkoly i pracy " 2 --musi miec dobrą prace ( na pewno nie jako kasjer w Tesco albo listonosz ) - tak jak w punkcie wyzej , musi rowniez miec kase bo inaczej jest dziadem i mamusia szybko córeczce wybije z głowy gołodupca, musi placic za nią w restauracji - same walczycie o rownouprawnienie a potem wyskakujecie z textem '' nie zaplacil za mnie !! sknera !! buhaha xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ale chłopie ty mi lepiej wytłumacz CZYM I JAK CHCESZ DOMINOWAĆ? żeby DOMINOWAĆ musisz być kimś tzn. dominować może ten kto ma władzę - więc musisz mieć albo kaszę albo pozycję społeczną albo dobry zawód albo inteligencję czy studia załóżmy -jesteś listonoszem albo kasjerem - super ale jak chcesz w przyszłości utrzymać RODZINĘ którą założysz? skoro nawet w restauracji zapłacić za siebie nie potrafisz? Kiedyś FACET DOMINOWAŁ nad kobietą - POTRAFIŁ UTRZYMAĆ RODZINĘ - polował, i przynosił zwierzynę z której żonka robiła posiłki dla całej rodziny, później kasę przynosił do domu z którą żona wydawała na zakup jedzenia na przygotowanie posiłku rodzinie i z tej perspektywy mężczyzna górował nad kobietą i kobieta go szanowała za to ze DBAŁ - zabezpieczał byt materialny. kosztowało go to wiele wysiłku z którego kobiety zdawały sobie sprawę i nie oczekiwały słów - ważne że zawsze było co do gara wrzucić a teraz co? chciałbyś być dziadem jak to określiłeś i dominować? bez pracy albo z beznadziejna pensją gdzie żona musi zasuwać do roboty żeby wspomóc chłopa bo sam nie wydoli, poczym oboje zmeczeni wracają do domu a on co chce dominować? nie należy się żonie nawet miłe słowo nawet Kocham cię za to co robi? za to że chłopowi pomaga bo sam nie wyrabia? jak jesteś dziadem to wybij sobie z głowy DOMINACJĘ - a zacznij być PARTNEREM!!!!! i szanuj swoją kobietę bo zasuwa do roboty, ma obowiązki w domu (pranie, sprzatanie, gotowanie i dbanie o dzieci) a ty wracasz i tylko czekasz na obiadek i uważasz że nawet ciepłych słów jej się nie należy.

Gość dede1
mi najbardziej na tym topiku podobała się wszechstronna analiza rynku sprowadzanych luksusowych samochodów , a zwłaszcza jego wpływu na bieżace zobowiązania finansowe właścicieli zakładów lakierniczych ze szczególnym uwzględnieniem lat 1999 i 2000 :p

Gość true offferma
bo baby są głupie więc sobie takich idiotów biorą. a potem płacz i żale że idiota "się okazał" idiotą, jakby tego od początku nie było widać.

Gość dede1
to była chyba ironia mam przynajmniej taką nadzieję :P

Gość lilianna145aa
jestem kobietą i egoisty 31 bym ani za dopłatą nie chciała więc chłopaki nie generalizujcie ;) jest dla mnie wyjatkowo pusty i nic sobą nie prezentuje i nawet gdyby miał pieniądze, samochód, dom i inne.. "walory" wymienioe w tym topiku dla mnie jest bez szans :)

lilianna145aa jestem kobietą i egoisty 31 bym ani za dopłatą nie chciała /////////////////////// a skąd wiesz czy ja chciałbym Ciebie?. Myślisz że ja nie stawiam żadnych wymagań?. Posty na Kaffe to 1% nas - najczęściej są to odwety, oburzenia, zemsty słowne itp. Nie nalezy oceniać po nich ludzi. I jeszcze jedno. W programie "Rozmowy w toku" wystąpił jednocześnie Majdan i Olivier Janiak. W segmencie dla publiki siedziała Doda. I własnie ona w pewnym momencie zaatakowała Janiaka, oskarżając go o Metroseksualizm, i Narcyzm. czyli Janiak był tym gorszym, a Majdan tym super-facetem. Jak wiadomo historia zakończyła się tak, ze w pewnym momencie ten ideał Dody zdradził fizycznie ją z hostessą na imprezie. Co paparazzi wychwycili i udokumentowali. Sama Doda potwierdziła to ze łzami w oczach w "Dzień Dobry TVN". lilianna145aa zmierzam do tego że to nie tak: że wszyscy w twoim życiu, którzy cię otaczają są ok. a ja jestem tym złym. To ze pisze otwarcie o wielkiej wadze biologi czyli urody człowieka jest złem? Większość ma te same odczucia, tylko się dobrze z nimi ukrywa by nie ranić innych.

Gość cala prawda o Egoiscie
"Sama Doda potwierdziła to ze łzami w oczach w "Dzień Dobry TVN" taki piekny i dobrze zarabiajacy egoist siedzi non stop na kafe, czyta pudelka i inne takie :D LOL :D

Gość Omi 54677
dla mnie jest bez szans++ Ty jesteś bez szans u niego :)

Gość Egoist_31
czyta pudelka i inne takie //////////////// Nie czytam pudełek tylko doskonale pamiętam te dwa programy sprzed 2,5 roku. Przyznaję oglądam "dzień dobry TVN" zawsze w niedzielę, ze względu na M.Mołek :) - ale rozmowy w toku raz na rok jak trafię.

Gość elo ziom
badboje hahaha :D jezeli widzisz badojow na ulicy to znaczy ze wcale tak duzo nie bzykaja. tych co duzo bzykaja raczej spotkasz w lozku niz na ulicy no chyba ze pod latarnia..

Gość true offferma
słuchaj stajenny, uroda oczywiście ma znaczenie i to jest potwierdzone statystycznie, ale właśnie statystycznie a nie w sposób tak obsesyjny i szczeniacki jak ty o tym piszesz. ktoś ładny/przystojny ma o kilka procent wyższe dochody (średnio), o kilka procent większe "szanse na sukces" ale ty snujesz tu jakieś niedorzeczne wizję pustego, zakochanego w sobie przystojniaczka któremu się wydaje że cały świat jest u jego stóp a prawda jest taka że gówno w życiu osiągnął. dobrze jest być w życiu christiano ronaldo i podrywać najfajniejsze modelki ale, w sumie nie dorównujący mu urodą messi nie ustępuje mu pod tym względem. a dlaczego? ano dlatego że odniósł ogromny sukces a w tym świecie uroda jest towarem dosyć tanim. bądź co bądź na swoich bunga bunga stary dziad, berlusconi, miał całe stada lasek o które ty byś się musiał bardzo mocno starać.

///bądź co bądź na swoich bunga bunga stary dziad, berlusconi, miał całe stada lasek o które ty byś się musiał bardzo mocno starać./// I tu chyba jesteś w błędzie. Berlusconi może je miec za kasę, a ja moge je mieć za darmo. Zapłatą bedzie moja biologia. Berlusconi moze je miec potajemnie w swojej utajonej rezydencji. Ale czy gdyby utracił cały swój majatek mógłby do nich podejsc na ulicy jako facet bez grosza? - ja natomiast tak. One wstydziłyby się siedzieć z nim w centrum Rzymu w kafejce. Bo siedziałyby z facetem 160cm, bez włosów. Natomiast ze mną co innego. Aha - mnie nie interesują laski, które brały udział w "Bunga buna" za kase u jakiegoś wpływowego człowieka. Takim mówię "zjeżdżaj"

Gość hwuwfofncoa
dobrze jest być w życiu christiano ronaldo i podrywać najfajniejsze modelki ale, w sumie nie dorównujący mu urodą messi nie ustępuje mu pod tym względem. a dlaczego? ano dlatego że odniósł ogromny sukces """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" kurrrrrrrw--------a offerma jakie masz szanse na taki sukces jaki odniósł messi? - do kogo ty się porównujesz? Uważam że brzydota messiego blokuje go w zachowaniach erotycznych

to sie usmialam z tym waszym e egoista31 to brac jak sie ma do 25 lat , //////////////////////////////////// obawiam się że przedział moich zainteresowań otwiera sie dla kobiet od 27-roku. Wy z wiekiem uważacie się za gorsze, dla nas jesteście seksowniejsze.

Gość lilianna145aa
egoist31 ależ mnie to nawet nie interesuje czy ty byś mnie chciał czy nie wogóle w ten temat nie wnikam :) dlaczego miała bym się zastanawiać nad czymś co jest dla mnie nie istotne :) jest na świecie tylu WSPANIAŁYCH MĘŻCZYZN że takich jak ty - nie biorę pod uwagę twoje wymagania też mi są obojętne - a to że je masz - logiczne - każdy jakieś ma i poprawka mała nigdzie nie napisałam ze jesteś "ten zły" :D PUSTY mój drogi - ale nie martw się - trafiasz na pewno na takie którym to odpowiada, zresztą tu na kafe jakaś jest już chętna ;) "To ze pisze otwarcie o wielkiej wadze biologi czyli urody człowieka jest złem?" - absolutnie nie jest złe - tyle że towja waga już się nawet nie huśta :D jedna szala poprostu leży na samym dole bo załadowałeś ją do maximum urodą i biologią ;)

Gość lilianna145aa
poza tym co to za argumenty z tą Dodą, Janiakiem i Majdanem? Zobacz - o tym właśnie mówiłam nie chciała bym takiego faceta dla którego "Rozmowy w Toku" są dla jakimś wyznacznikiem ? czego? jakieś autorytety? źródło wiedzy? przecież to tzw. TALK SHOW - trzeba jeszcze potrafić odróżnić tzw SHOW od życia realnego. :) dlatego właśnie nawet za dopłatą bym cię nie chciała :)

Gość .oferma.
"Wy z wiekiem uważacie się za gorsze, dla nas jesteście seksowniejsze." to chyba dla ciebie, młotku, bo szukasz drugiej mamy :D " Ale czy gdyby utracił cały swój majatek mógłby do nich podejsc na ulicy jako facet bez grosza? - ja natomiast tak." nie osłabiaj mnie mitomanie :D najpierw sobie na majtki zarób a dopiero później opowiadaj pierdoły. "Uważam że brzydota messiego blokuje go w zachowaniach erotycznych" tyle że twoje wyobrażenia i fantazje nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. dwaj idioci się dobrali i fantazjują "co by było gdyby". pewnie że gdybyście mieli więcej rozumu i osobowości to bylo by lepiej. ale kurwa nie jest.

Gość sacc
to juz wina faceta jesli jego wymaganiem jest tylko uroda, znaczy ze na kogos takiego zasluguje skoro nic innego sie nie liczy. Jesli kobieta jest ladna to potrafi mnie zniechecic po wypowiedzianych 2 zdaniach, nawet na sam sex niemam ochoty. Wszystko zalezy od faceta czego oczekuje i czego od kobiety, jesli niczego to dostaje nic :)

Gość globtrot
najgłupszy temat jaki widziałem ale niestety w stu procentach prawdziwy

Gość co polak moze dac skoro zarabi
grosze:O patrzcie na siebie biedacy :O

Gość idealny
chuj ci w twoja marudna dupe oferma

Gość hfshfsdsf
dfshfddhbgh

Gość yyyydtd
t

"Wy z wiekiem uważacie się za gorsze, dla nas jesteście seksowniejsze." to chyba dla ciebie, młotku, bo szukasz drugiej mamy . Kwestia gustu a jak wiadomo o nich sie nie dyskutuje. Wielu mlodych mezczyzna podobaja sie "dojrzalsze" kobiety-z wielu względów. Mezczyzna jest czesto jak wino-im starsze (ale nie zestarzale i zwietrzale).

Gość alee temat
wow :P

Gość sdfv b
d

No i co jest takiego dziwnego w tych wymaganiach? Ja bym to standardem nazwał, a nie wymaganiami. Jak ktoś ich nie spełnia to wiadomo, że się będzie pruł ;)

Gość Edwardzieee
zostań moim mężem :) !