Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WodzonyNapokuszenie

DZIECKO Z MĘŻATKĄ !! help

Polecane posty

Gość WodzonyNapokuszenie

W wakacje poznałem bardzo zranioną mężatke, która zdradzał i wkoncu zostawił dla innej mąż po 6 latach. Na początku trzymałem ją na dystans kierowalem sie rozumem bo wiedzialem ze takie rzeczy zle sie konczą, Strasznie nalegała zależało jej na nas. Była usmiechnięta, serdeczna taka kochana. Mówila ze sie rozwodzi i ze tylko mnie kocha. Bylem głupi -uległem. Bylo dobrze miedzy nami w lozku i ogolnie. Splodzilismy dziecko. Wtedy pojawil sie jej mąż. Nie wyszlo mu z tamta kobietą. Kiedy ona sie o tym dowiedziala diametralnie sie zmieniła. Brak szacunku do mnie, ciagle fochy i problemy jednak nadal dawala szanse. Az wkoncu powiedziala ze mnie nienawidzi ze nie chciala miec ze mna dzieckai nie bedzie ze mną z litości. Z brzuchem z moim dzieckiem chce wrocic do tego zdrajcy, tylko nie wiadomo czy on ją przyjmie. Troche w to wątpie. Oni nie maja dzieci chcoiaz wiele lat sie starali. Mi udalo sie w 3 miesiące. Wiem ze my juz nie bedziemy razem. Powiedziala ze moge byc ojcem dla dziecka i tego mi nie odbiera. Ale przeciez to bedzie pieklo. Zastanawiam sie czy jak sie zejd odpuscic dziecko moze im sie ulozy. nie chce byc intruzem cale zycie. Kocham to dziecko i cale zycie bede o nim myslal co u niego.... : (

Gość trzeba bylo nie po
suwac mezatki. Masz teraz za swoje :D Jakis gach bedzie Twoje dziecko wychowywal.