Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowona na maksa...........

badoo

Polecane posty

Jestem totalnie zielona z portali społecznościowych, nie wiem po co ludzie to robią, jednak przejdę do rzeczy, czy są tu osoby, które mogłyby mi wytłumaczyć kilka rzeczy. Otóż mam chłopaka, jesteśmy razem już prawie 4 lata i dzisiaj koleżanka mi zadzwoniła, że na tym gównie jest również mój facet. Weszłam z ciekawości i przeżyłam szok, ma tam zdjęcia i taki opis: szuka kobiety na randkę w wieku od 22 do 30 lat. On ma 28. Zadzwoniłam do niego i o tym później, bo robi ze mnie idiotkę czuję, więc proszę o rady.

jest nam (było, tak mi się do dzisiaj wydawało) bardzo dobrze, jednak, ja jestem w stanie kopnąć go w tyłek od zaraz. Jednak rozmowa szczera i spokój chcę, by były najlepszym doradcą, nie wiem jak z nim rozmawiać, bo nie znam tego portalu, więc proszę o pomoc.

Gość a jakiej rady oczekujesz?
facete zarejestrowal sie na portalu gdzie konkretnie szuka sie towarzystwa, ma w opisie ze SZUKA kobiety na randke a ty pytasz sie o rady... rady w stylu: czy kompnac go w dupe czy jeszcze psem do tego postraszyc? albo: zwyczajnie wyslac esa ze zrywam, a moze strzelic w pysk zyczac mu znalezienie kobiety takiej samej jak on?

jest to dla mnie bardzo ważne:(

dziękuję za odpowiedź, też mam taki zamiar, do desperatek nie należę na razie próbuje ze mnie zrobić idiotkę, czego nie lubię, bo do głupich nie należę.

Gość nie widze roznicy
badoo to konkretny portal, musisz umieszczac caly czas swoje zdjecia zeby moc gadac z innymi czy w ogole z niego korzystac, zdjec nie umieszcza sie tylko do ocen jak na fotka.pl twoj facet jeszcze z takim opisem leci sobie niezle w chu­ja.

A ja CI powiem, ze sama bylam w szoku jak wpisalam swoje imie i nazwisko w goole i wyskoczylo mi te cholerne badoo Dodam, ze ja profilu nie zakladalam. Sciagneli sobie moje dane i zdjecie z facebooka:O Dwa razy gowno kasowalam i ciagle wraca:O No chyba, ze on sam sobie profil zalozyl. Pogadaj z nim .

Gość nie widze roznicy
mimoza a to ciekawe, bo tam TRZEBA umieszczac CALY CZAS swoje zdjecia, po za tym jezeli kasujesz jakies konto to musisz miec haslo do niego, wiec jak wchodzilas na te konto kasujac je skoro go nawet nie zakladalas? po za tym takie cos jest nielegalne i mozesz podac ich do sadu o odszkodowanie. pierrdolisz cos bez sensu

Moze Ty pierdolisz bo ja z cala pewnoscia nie! Proste jak weszlam na konto, kliknelam zapomnialam hasla i przyslali mi na poczte, za ciezkie do wymyslenia??? Myslisz, ze jakbym sama sobie zalozyla konto to bylabym tak zdziwiona ze je mam :O Co do wklejania zdjec to nie wiem, bo jak tylko to gowno zobaczylam to skasowalam. A

Gość nie wiem jakim cudem ma
tam konto partner autorki, ale ja miałam identyczną przygodę jak Mimoza, też bez mojej zgody umieszczono na tym gównie mój anons, podpisany imieniem i nazwiskiem :O kliknęłam na facebooku w jakieś gówno, że znajomy odpowiedział na 5 pytań dotyczących mojej osoby i cyk! miałam konto randkowe :O

dziękuję dziewczyny, na razie mam mętlik w głowie, bo on właśnie po tym telefonie się tak tłumaczył, że na fecebooku coś kliknął i , że on nic nie szuka, że ja robię drakę, o nic, konto na tym fecbooku ma od zawsze, jeden z pierwszych, bo jak kupował TV, to tam było jakieś takie gówno

ktoś jeszcze coś napisze? Bardzo proszę o osoby zorientowane, bo ja chcę jutro zakończyć tę znajomość definitywnie, ja sobie portalu nie założę, bo dla mnie to totalne gówno, więc chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej

mnie dziwi ta opcja, bo inni mają wpisane, "szukam kobiety...." on chce iść na randkę, więc coś tam musiał jednak zaznaczyć, chociaż i jeden i drugi opis to dno:( i nic nie pocieszającego:(

do Zdesperowana Żona a na randkę:( też z automatu.

Gość Nie wierze nie wierze
Mimozaa a skąd niby jakiś podszyw który założył konto jako ty, znał twój email aby go wpisać?? A ty niby nie wiesz kto to jest, wytłumaczysz to?

Gość daj spokój dziewczyno
ty chyba szukasz pretekstu do zerwania, co? 4 lata z facetem, nigdy cię nie zawiódł, i nie chcesz mu wierzyć? naprawdę nie musiał niczego zakładać! zresztą chyba by nie był taki durny, żeby podpisywać imieniem i nazwiskiem anonse matrymonialne w necie :O

do nie wierzę..... też mam ten dylemat:( chcę z nim skończyć, tym bardziej, że koleżanka mi mówiła, że wcześniej miał opis szukam kobiety, nie chciała do mnie dzwonić, po tej zmianie, że na randkę zadzwoniła:D na szczęście, bo ja nie lubię takich niedomówień

do daj spokój....... to mi wytłumacz skąd to się tam wzięło:( logicznie proszę, bo na razie boli mnie głowa, bo sama nie wiem co mam o tym sądzić:(, niby mi do niego to nie pasuje, z drugiej strony widzę:(

widzę jego zdjęcia że na randkę chce iść:(

Gość studentka IV r
potraktuj temat z dystansem ,jak trochę przycichnie podpuśc kolesia ,jak się złapie ,celny kop na droge

do nie widze różnicy mam pytanie, no ona mówi, że wtedy miał jedno teraz ma trzy:(

Gość studentka IV r
dziewczyny tu mają racje że to sie automatycznie ustawia ,ale bądz czujna i zrób jak napisałam powyżej

Gość donek 53 (wulgarny)
UPEWNIJ SIĘ CZY KTOŚ NIE ZROBIŁ MU "DOWCIPU" JEŚLI NIE - NIECH SIĘ UMAWIA NA RANDKI I NA SEKS ... ALE BEZ CIEBIE :o

do studentka... nie zamierzam się bawić w takie gierki, cała ta nk i FB, to dla mnie syf, mam na dużo na głowie, żeby takimi głupotami się zajmować i bawić się w detektywa, dlatego proszę o radę, tutaj osoby, które mają z tym gównem do czynienia.

do donek... nikt mu nie zrobił dowcipu, bo twierdzi, że kolega mu linka posłał!! Coś mnie teraz olśniło, ale później napiszę!! Kliknął i, że samo biedactwo wyszło.

czy ktoś może mi udzielić jasnej odpowiedzi, czy o ten tytuł, "szukam kobiety na randki" sam tam wpisał, czy ten "borok, jak twierdzi" został wmanewrowany w coś, jest to dla mnie ważne, bo to decyduje o naszym być, czy nie, co on musiał wypełnić i co takiego się stało, że ma taki opis!!

Gość o m g !
studentka ci dała najlepszą rade z mozliwych ,ale jak chcesz dalej żyć w nieświadomosci to siedz na kafe.

dziękuję za odpowiedź, widzisz, że mam dylemat, nie zerwałam jeszcze z nim grzecznie porozmawiałam, jak jesteś w temacie, to tylko mi sprostuj proszę, dlaczego on ma randki zaznaczone:D o nic więcej nie proszę:P

właśnie chciałam mu wysłać linka, niestety strona już nie istnieje:P