Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba////ryba

SEKS po długiej rozłące-

Polecane posty

Gość ryba////ryba

Witam!! ja i mój partner nie widzieliśmy się pół roku-sprawy związane z pracą, niebawem do niego jadę....jak facet może sobie wyobrażać pierwszy seks po takim czasie-co dla niego zrobić......pewnie bedzie tak ze w drzwiach sie na siebie rzucimy i będzie seks na podłodze ale a nóż....?? jakie macie w związku z tym doświadczenia??

Gość napisałaś to w ten sposób
że ona ma ochotę a tobie ten sex zwisa :classic_cool:

wystrzeli w ciągu sekundy i po ptokach chyba, że ciupciał na boku, to moze nie będzie tak źle

y juz raz taką sytuacje mielśmy i właściwie nie na podłodze ale w locie do sypialni:D

Ja po roku(siedzielem w pudle)jak sie zobaczylem z zona to wcale sie nie rzucalismy na siebie.Ale jak poszlismy do luzka to sex byl cala noc.Kilka razy.Nie chcialo mi sie z niej wychodzic.Pozniej ona rano powiedziala, ze nawet nie przypuszczala, ze tak moze byc fajnie, jak bylo!

ja też miałam rozłąkę 5 miechów chciało się strasznie....jak sie spotkaliśmy to ze spokojem kąpiel, gra wstępna-celebrowaliśmy chwilę, ale za to caaaaałą noc kilka razy, w życiu takich tylu orgazmów nie miałam taka ekstaza że nie liczyłam .....polecam!!:D

Gość tania jania
będzie udawał "wygłodniałego", żeby nie było, że bzykał na boku, a bzykał przecież

Gość mirla
ja z swoim chłopakiem nie widziałam się 8 miesięcy...Jak już pózno w nocy spotkalismy się w sypialni mnie nic się nie chciało -mialam małego stresa :) no ale mój chłopak nie odpóścił ...moge powiedzieć że fruwałam...to było mega uczucie poczóć go po tak długim czasie, czułe słówka ,pieszczoty..cała noc była nasza. Jak teraz to wspominam to aż w brzuchu motyle mi fruwają...

Gość venezia, clarks, ecco
po 7 miesiącach rozłąki mieliśmy zajebisty seks- ale jesteśmy ze sobą kupę lat, więc nie było mowy o żadnej obcości między nami. m. nacieszył się trochę domem, a później cała noc była nasza.... :)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwonisz

Gość gość
Super! Juz sie nie mogę doczekać swojego mmmm :-)

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)

Gość gość
Ja sie niedlugo ze swoim widze po dwoch miesiacach, choc mysle ze nie bedzie mial ochoty na sex :(

Hej też teraz mam długą przerwę z mężem szczerze mówiąc to na początku było ciężko bez sexu ale kwestia czasu i przyzwyczajenia . Teraz sobie tylko myślę że jak wyjdzie jak to bedzie wyglądał sex po 3 latach rozłąki ciezko mi sobie to wyobrazić . 

Dnia 28.02.2011 o 19:53, tele-echo napisał:

Ja po roku(siedzielem w pudle)jak sie zobaczylem z zona to wcale sie nie rzucalismy na siebie.Ale jak poszlismy do luzka to sex byl cala noc.Kilka razy.Nie chcialo mi sie z niej wychodzic.Pozniej ona rano powiedziala, ze nawet nie przypuszczala, ze tak moze byc fajnie, jak bylo!