Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KAROLXX

DROGIE PANIE DLACZEGO????PROSZE O OPINIE

Polecane posty

Gość KAROLXX

zastanawam sie nad kwestia dotyczącą wiarygodnosci tego co wiele kobiet umieszcza na forach,Chodzi tu o problematyke dotyczacą relacji miedzy dojrzałą kobietą a dużo młodszym facetem ,wiele pań pisze iz chciała by takiej znajomosci,osobiscie od pewnego dluzszego juz czasu szukam dojrzalej kobiety,a dojrzałej dlatego gdyz od zawsze interesuja mnie starsze panie imponuje mi wasza pewnosc siebie,obiecosc oraz doswiadczenie życiowe,nteresuje mnie nie zobowiązująca znajomos jako ze dopiero uwolnłem sie z dlugotrwalego 4 letniego zwiazku .Powodem jego zakonczenia byly roznice w temperamencie,do tej pory myslalem ze sex to nie wszystko ale fakt jest taki ze to wlasnie swera seksualna buduje duchowosc w zwazku i gdy tu cos jest nie tak wszystko sie diametralnie zmienia..problem naszpolegal na tym iz partnerka konczyla szybciej odemnie stawalo sie to meczące ,moze brzmi to dla was smiesznie moze banalnie ,za namowa doroslej znajomej postanowilem zakonczyc tenzwazek bo wiadomo ze predzej czy pozniej by sie rozpadlo,moze wydaje sie to egoistycznym podejsciem ale wydaje mi sie ze slusznym lepiej zakonczyc zwiazek na takim etapie bo wadomo ze gdy ktores z partnerow jest nie spelnione zarowno przez swere cielesna jak i ograniczenie swobody to bedze tylko meczarnia Mam 22 lata jestem z woj.pomorskego czy mam szanse znalezc kobiete ktora pragnie takiego ukladu opartego nas seksie i doznaniach celesnych jak mysicie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować