Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamicz

Brak objawow - dobry objaw?

Polecane posty

Gość Mamicz

Czesc, nie jestem jakas kolejna zwariowana staraczka, jakich tu pelno. Fakt, staram sie z mezem o dziecko, ale jednak nie robie z tego wielkiego halo. Nie uzywam testow, nie mierze temperatury, nie sledze sluzu. Kochamy sie jak mamy tylko n ato ochote. W tym cyklu (25dzien) doslownie dzis zaczelo zastanawiac mnie to ze nie boli mnie wogole brzuch tak jak przed okresem zazwyczaj. Chcialam zapytac czy ktoras z was nie miala objawow a byla w ciazy? Lekko pobolewaja piersi, ale nie boli ani brzuch, ani plecy - zero typowych objawow miesiaczkowych.

Gość Mamicz
Helo staraczki i inne :) Tyle Was tu jest, a jak czlowiek zada pytanie, to nikt nie odpowiada.

Gość fgfgfdgfgfvvfff
nie musi cie bolec koniecznie brzuch zeby dostac@

Gość Mamicz
No zazwyczaj mni eboli, juz troche znam swoje cialo i cykle i tak zazwyczaj w 25dniu juz cos pomalu sie zaczynalo i tak coraz mocniej az do 28dnia i okres.

Gość dianeaa
tez mam wiele razy ze boli albo nie boli nie ma rwguly óle przedmiesaiczkowe nie musze byc zawsze dokladne i to samo moze bolec

Gość dianeaa
a jak dlugo sie staracie?jak chcesz jak najszybcjiej a jest wszystko dobrze to uzywaj testów owulacyjnych to ci ułatwi napewno duzo