Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizjonerzy

lotto prawdopodobieństwo wygranej

Polecane posty

Gość Angar
Wylosowanie kombinacji 1,2,3,4,5,6 jest faktycznie prawie niemozliwe i mozna tak odrzucić, ale wylosowanie np. kombinacji 3,1,4,2,6 jest tak samo prawdopodobne jak wylosowanie każdej innej. Dlatego powyższa koncepcja systemu jest niestety błędna chociaż tak szczerze też kiedyś taka rozważałem.

Gość Angar
miało być "i można taką odrzucić"

Gość hej hej hej mmmmmmmmm
kombinacja 1,2,3,4,5,6 a kombinacja 3,5,1,4,2,6 to jeden chuj przeciez

Znam faceta co wygrał w multimulti i jeśli ktoś zna system to ci go nie powie, nie bądźcie głupi. A te niby systemy to ściema bo przeglądałam wszystkie i ŻADEN nie był nawet blisko tego co usłyszałam od tego faceta. Mam nawet wrażenie że piszą je ludzie aby jeszcze bardziej odwlec innych od wygranej.

Gość Angar
tak, bo chodziło mi kolejność liczby. Liczby w kolejności 1,2,3,4,5,6 sa prawie niemozliwe do wylosowania, ale w innej są tak samo prawdopodne jak każda inna kombinacja liczby.

ja na swoim systemie wygrywam srednio 200 zl miesiecznie. wiem ze to niewiele ale pewna kasa. Wiec oplaca mi sie grac. I nikt mi nie powie ze nie ma systemow do gry bo cale to gowno jest losowe.

angar nie. tu chodzi wlasnie o liczby a nie o kombinacje tych liczb. wiec te dwie kombinacje sa praktycznie niemozliwe do wylosowania.

Gość Angar
Tak samo niemozliwe jak kazda z pozostalych 14 milionow :p Ale chyba nie bedziemy sie o to spierac? Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

matematyka tweirdzize jest tak samo prawdopodobne ale tak naprawde prawdopodobienstwo wylosowania pierwszego zestawu liczb jest miej prawdopodobne od wylozowania drugiego zestawu liczb. proste

Gość bgf fs
tylko ze to prawdopodobienstwo nie jest liuczone dla danego ciagu cyfr wiec wylosowanie 1 2 3 4 5 6 a 6 5 4 3 2 1 to jedno i to samo i uwzglednione ejst jako jedna kombinacja

no i o tym napisalem

Gość po co się męczyć
z lotto lepiej do kasyna i stawiać czerwone lub czarne albo parzyste nieparzyste mniejsza ilośc kombinacji a i tak wyjdziesz bez kasy z która przyszedłeś

Gość wiatr i woda
to jest dobra koncepcja wystarczyło by zebrać 20 inwestorów z wkładem po 5000zł osiągnąć kapitał około 100 000 zł i grać tylko prawdopodobnymi kombinacjami w sumie było by około 30 000 kuponów z większym niż średnia prawdopodobieństwem trafienia 6na6 przy minimalnej wygranej pierwszego stopnia wygrana wyniosła by 50000zł + dodatki 5/6 4/6 3/3 dodatkowo wygraną zwiększyła by kumulacja np: przy częstej kumulacji do 5000000 było by po 250 000 zł + dodatki. ale faktycznie potrzebny by był program który by wyeliminował nieprawdopodobne kombinacje i wtedy można by zaryzykować

Gość dove 234
uwazam ze nie ma nieprawdopodobnych kombiacji , wszytsko jest mozliwe, kazda cyfra moze paść

Gość Kamil999
A ja uważam że trzeba mieć mega szczęście żeby wygrać!Ja gram od kilku lat i nic a mój kolega gra od roku i już dwa razy wygrał ładne sumki!Jak żyć?:D Choć dzięki niemu już nie muszę biegać do kolektury bo polecił mi stronkę kuponylotto pl :D

Gość gość
Przecież to jest ustawione. Nawet dokładnie wiadomo jak.

Gość JAKZYCBEZWYGRANEJ
Nie wiem jak niektórzy ludzie to robią że wygrywają ale ja wiem jedno!Za każdym razem jak sprawdzam sobie wyniki na wyniki-lotto net to moje serce ledwo daje rade jak dociera do mnie że znowu nic nie trafiłem xD