Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale się wpakowałam :(

Karta kredytowa - problem ze spłatą :(

Polecane posty

Słuchajcie, mam taki problem :( W październiku wzięłam kartę w city banku z debetem na 3 000zł. Kazałam sobie przelać tą kwote na swoje konto bo była mi kasa potrzebna na już. Raty rozłożyłam na pół roku po ok 600zł. Spłata rat wygląda tak: ostatniego dnia m-ca przelewam z wypłaty wymaganą kwotę, na drugi dzień wypłacam ją bo nie mam za co zapłacić studia (mąż zachorował i jest 3 m-c na zwolnieniu i nie zanosi się, że szybko wróci do pracy, więc sytuacja finansowa nieciekawa). Teraz moje pytanie: czy mogę zadzwnoić do city i poprosić o przedłużenie terminu spłaty?? W czerwcu kończę studia więc kasa z wypłaty pójdzie na ratę i nie będę już kasy wypłacać. Druga sprawa: co będzie jeśli raty będę spłacać regularnie ale zadłużenie będzie nadal takie samo?? tzn w dniu 30 czerwca płacę ostatnią ratę ale moje zadłużenie bedzie wynosić ok 2 200zł?? Czy to znaczy, że musze wpłacić 2 200zł żeby mnie nie ścigali??

Gość ehhhhhe
idz na sanki

Gość boooooooooom
mozesz zadzwonic.

najlepiej idz do placowki banku i popros o rozlozenie splat na dluzszy okres z obnizeniem kwoty splacanej

Gość wącham damskie majtki.
dla tego jak mi proponuja z banku karte kredytową to kaze im spierdalać !!!!!!!!! zawsze !!!!!!!!!

nalewka babuni -> niestety trafiłaś/eś w sedno :( ale niestety czasu nie da się cofnąć 😠 a chętnie bym to zrobiła ljuhajmka -> da się to tak od ręki załatwić? nie będą robić problemów?

idziesz do banku , najlepiej popros o rozmowe z dyrektorem banku lub kierownikiem przedstaw swoja sytuacje, i popros o rozlozenie okresu splat na dluzszy , wraz z obnizeniem kwoty splacanej pracujesz? jesli nie to moga stwarzac problem, jesli pracujesz nie powinno byc wiekszego problemu

pracuję na umowę zlecenie, która kończy mi się w czerwwcu :/ ale wiem, że będę mieć przedłużoną. Cholera jasna, ale się wpakowałam w bagno :/

Gość wącham damskie majtki.
a moze wez kredyt w innym banku spac te karte zasraną a tamten sobie rozloz na dluzej i juz wiecej kredytow nie bierz

Gość znów koniec miesiąca
A kto Ci dał kartę kredytową jak nie zarabiasz? Mąż na zwolnieniu nie dostaje pieniędzy? (zapomniałam jak to się nazywa - to co się dostaje na zwolnieniu :) )

wiec bedzie problem, moga na to nie isc, wazne by miec umowe stala lub na czas okreslony dlugoterminowy czyli powyzej 1 roku, wtedy sa szanse na mozliwie jak najdluzszy czas rozlozenia kwoty do splaty, radze udac sie do banku i porozmawiac z kierownikiem

Gość doświadzona z bangami
Kredytówki w Citi są bardzo drogie. Postaraj się o debet w koncie lub kredyt gdzie indziej, spłać nim kartę i ją zlikwiduj. Do takiego wpłacania i wyciągania dużo dopłacasz.